What to Watch Weekend | Space Between Us

 

Een groep astronauten vertrekt voor een eerste missie naar Mars met de bedoeling de planeet te koloniseren. Na de space between uslancering ontdekt een van hen dat ze zwanger is. Kort nadat de shuttle op Mars landt, bevalt ze van een zoon en sterft. Ze heeft echter nooit de identiteit van de vader prijsgegeven. Zestien jaar later is Gardner Elliot een tiener die zijn hele leven op de planeet heeft doorgebracht en slechts 14 mensen heeft ontmoet. Benieuwd naar de identiteit van zijn vader en de aarde wendt hij zich tot het internet waar hij een vriendschap opbouwt met een meisje uit Colorado genaamd Tulsa.

Verenigde Staten | Sciencefiction | Romantiek | 120 minuten

Acteurs onder andere Britt Robertson, Carla Gugino en Gary Oldman

 

Space Between Us | Mijn mening

Van te voren na het zien van de trailer was ik een beetje bang voor het ‘boy meets girl’ insta love verhaal!

The Space Between Us deed me denken aan een Young Adult boek. Het begin van de film vond ik alles erg traag gaan, ik heb op een bepaald moment echt gedacht dat ik hem niet uit kon zitten totdat Gardner land op Aarde!

Vanaf dat moment veranderd de film en word het verhaal opeens iets waar je jezelf helemaal in verliest!

Het is nog steeds een beetje cheesy romantiek, maar door de sci-fi en alle actie en emotie in deze film heb ik toch echt genoten! Deze film heeft me verrast!

Als je van deze film wilt genieten moet je nog wel steeds als een young adult kunnen kijken! De keuzes die in deze film worden gemaakt zijn natuurlijk die van uit onnadenkende kids!

Maar met mijn innerchild heb ik echt intens meegeleefd! Of het een bioscoopkaartje waard was? Nou in ieder geval geen Imax 😉 maar voor thuis op de bank is het zeker een leuke avondvulling!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.