What to Watch Weekend: Suicide Squad

Verenigde Staten|Canada|Actie|Avontuur|130 minuten142890.300
Acteurs onder andere Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie

De geheime overheidsorganisatie A.R.G.U.S, onder leiding van Amanda Waller, doet een beroep op een strijdmacht bestaande uit een aantal supercriminelen. Ze staan bekend als Task Force X of ook wel de Suicide Squad. Ze krijgen gevaarlijke opdrachten toegewezen in ruil voor een kortere gevangenisstraf.

kijkwijzer-12 kijkwijzer-geweld kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 

Wil je de korte recensie?

GA NAAR DEZE FILM!!!! HIJ IS GEWELDIG!!!! IK BEN AL TWEE KEER GEWEEST ♥

Als er één film is die compleet verkeerd beoordeeld word is het wel Suicide Squad!

Deze film krijgt de meest belachelijke kritieken waarvan ik er graag een paar beargumenteer!

Zinloze Joker

De toevoeging van Joker is ook vrij zinloos en Jared Leto krijgt het nergens voor elkaar om ons ook maar even Heath Ledgers creatie uit The Dark Knight te doen vergeten.

Joker-Suicide-Squad-character-poster

Mijn eerste argument is die vanuit vrouwelijk oogpunt 😉 ik ben namelijk compleet in love met deze ‘Puddin’ Joker…. Op één ziet hij er verrukkelijk psychopathisch uit en op twee is hij gewoon een lekker ding! Dus de Dark Knight versie van the Joker kwam niet één keer in mijn hoofd op! Volgens mij is het juist een geslaagde actie als je dezelfde rol kunt laten spelen door een andere acteur en mensen niet aan de oorspronkelijke acteur denken!

Dat is waar voor mij de plank mis word geslagen met softy Ben Affleck als Batman tegenwoordig in plaats van George Clooney….

Daarnaast vind ik de term ‘zinloos’ echt suicide-squad-harley-quinn-margot-robbiebelachelijk! Als je de film gezien hebt zul je toch zeker moeten beamen dat er zonder the Joker ook geen Harley Quinn zou zijn geweest!

Gelukkig hebben de filmmakers wijselijk besloten de meeste focus te leggen op de volstrekt verknipte Harley Quinn, een glansrol van Margot Robbie die eenvoudig elke scène steelt waar ze in zit.

1470411028-cgetnftweaa5uaaEen beetje vreemd dus dat ze Harley Quinn wel ophemelen… Nou ja… vreemd niet misschien want ik gok dat de gene die deze recensie schreef voornamelijk genoot van de ‘omkleed scene.’ Waarmee ik overigens niet vanuit een jaloers vrouw oogpunt spreek want eerlijk is eerlijk…. Harley Quinn is AMAZING ♥ Ik heb echt een Womancrush!!!

Dan over naar de Telegraaf!

We horen u zuchten: alwéér een superheldenfilm?

Uhhhhh ik weet niet maar ik stond te JUICHEN!!!!!! En met mij vele van mijn volgers denk ik ook!!!

We want MORE! We want MORE! We want MORE! We want MORE! We want MORE!

Want eerlijk is eerlijk, ik ben pas sinds kort helemaal verslaafd aan alle Marvel films en kan echt niet wachten tot er meer komt!!!

De regisseur verliest zich in een draaikolk van zielloze extravaganza, platgekauwde effecten en laffe oneliners. Zelfs de vooraf zo gehypete Joker redt de film niet. Als liefje van Quinn heeft acteur Jared Leto te veel rare stemmetjes en maniertjes nodig om Heath Ledger uit The dark knight naar de vergetelheid te spelen.

Badabingbadaboem! Wat een achterlijke banaan de auteur van deze recensie!

Te veel rare stemmetjes en maniertjes……. Uhm excuse me maar is dat niet gewoon het gedrag van The Joker?

Kijk met me mee naar 50 jaar The Joker en zeg dan nog maar eens dat Jared Leto te veel rare stemmetjes en maniertjes ‘nodig’ had!

Zoals je al merkt ben ik gewoon FAN van deze film!

En ik denk dat de meeste fans van Marvels en DC Comics ook zullen genieten van deze film!

De andere acteurs zijn natuurlijk ook awesome!

suicide-squad-cast-photo-a

Maar ik ben (zoals je waarschijnlijk al wel in de gaten had) een fan van Joker en Harley ♥

Deze film zit vol met alles! Liefde, humor (zelfs een beetje Unicornsssss and I ♥ THAT) en bomvol actie en spanning!

En de muziek….. Alles paste super goed bij elkaar en ik hoop en bid en weet ik het wens…..? Dat er meer van deze Joker en Harley Quinn komt ♥♥♥♥

Heyyyyy je bleef voor de lange versie ♥ top! Heb jij de film al gezien? Laat me weten wat jij er van vond in een reactie hieronder!

Ben je nog niet gegaan? Koop dan hier nu je kaartje en ga genieten!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik heb hem afgelopen weekend gezien en inmiddels ben je ook wel op de hoogte van mijn liefde voor The joker en Harley quin echt die recensenten zijn gewoon een stelletje zuurpruimen. Ik vond Heath Ledger als The joker geweldig maar Jared Leto ook. hij zet het op zijn eigen unieke manier neer en dat maakt de rol van hem! Ik heb heerlijk genoten van deze film en kan niet wachten tot hij op dvd is en ik hem vaker kan gaan kijken!
    Annabel onlangs geplaatst…De week van een boekenwormMy Profile