What to Watch Weekend: The Boss

Verenigde Staten|Komedie|99 minuten103859.300

Acteurs oa Melissa McCarthy, Kristen Bell en Peter Dinklage

Michelle Darnell, een hoge pief uit de zakenwereld, wordt naar de gevangenis gestuurd nadat ze betrapt is op handel met voorkennis. Vers uit de gevangenis verzint Darnell een nieuw plan met behulp van haar oude assistente. Ze charteren een stel meiden om zelfgemaakte brownies te promoten: Darnell’s Darlings.

Melissa McCarthy heeft bij mij een pluspuntje. Ik vond haar humor geweldig in Identity Thief en Bridesmaids. Maar in deze film, nope not so much… Als je de trailer leuk vond dan hou het daar maar bij… verder is het voornamelijk veel onzin en heel erg veel vulgaire sekspraat…

De kijkwijzer rating is voor mij dan ook weer een raadsel! Deze film is by far te grof om 12 jaar oude kinderen mee naar toe te nemen en had van mij naast onderstaande pictogrammen ook zeker nog deze als waarschuwing meegekregen:

kijkwijzer-seks

Als je 16+ bent neem dan gerust een kijkje naar de dingen die boven aan staan in deze film:
Seks… Er word non stop verwezen naar seks. En tot overmaat van ramp komt dat later in de film zelfs zeer expliciet aan bod door te zeggen dat iemand de bewaker maar moet pijpen…. Oogjes dicht werkt dan ook niet want er word herhaaldelijk (lees zeker 3 minuten) geroepen: “No, you suck his penis!!!” en “No, you put his penis in your mouth!!!” Zit je dan… als 12 jarige….

Ik als Unlimited abonnee heb hier geen geld aan verspild, mijn advies…. keep the money in your pocket!

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12 kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Vind het vooral grappig om Melissa McCarthy eens in een andere rol dan die van Molly (of een gelijke rol) te zien spelen, maar voor de rest kan ik het denk ik alleen maar eens zijn met je recensie. Ik heb de film zelf niet gezien, maar het voelt een beetje als een geflopte American Pie of Road Trip ofzo (vooral vanwege de flauw seksgrapjes).
    Story addict onlangs geplaatst…Boeken die dwarsliggen – De voor- en nadelen van DwarsliggersMy Profile