What to Watch Weekend | The Dark Tower

De wereld van Roland Deschain valt uit elkaar. Eens werd deze gekenmerkt door vergaande magie en technologie, maar beide lijken slechts relieken uit het verleden te zijn. Om de wereld te redden is hij op een queeste naar de Donkere Toren, een verbindingspunt van alle universa. Hij moet de Donkere Toren vinden, voordat de slechterik Man in Black dat doet en de toren vernietigt. Dit zou namelijk het einde van de mensheid betekenen.

Verenigde Staten | Avontuur | Fantasy | 95 minuten

Geregisseerd door Nikolaj Arcel met Idris Elba, Katheryn Winnick en Matthew McConaughey.

The Dark Tower | Mijn mening

Ik keek een beetje tegen deze film op, de trailer zag er op zich wel goed uit maar het voelde niet als iets voor mij? Ik kreeg een beetje een western vibe van de trailer en wist niet goed wat ik kon verwachten. Zo is één van mijn favoriete acteurs, Mathhew McConaughey, in deze film een slechterik! Hij speelt de Man in Black en ik moet zeggen ik zag hem niet eerder als slechterik, maar me like!!! Idris Elba zag ik nog niet eerder maar vind ik ook een zeer goede acteur!

En dan het verhaal, niks geen western! Maffe ik! Het voelde een beetje als Monster House de kinderfilm gemengd met een soort sci-fi en hoewel ik niet weg was van de film heb ik me wel zeker vermaakt! Spannend genoeg met voldoende actie om je 95 minuten te entertainen maar ik had meer magie verwacht!

Ik heb van veel mensen begrepen dat ze het een complete aanfluiting vonden, zij lazen de boeken en ik dus niet! Mocht je dus de boeken van Stephen King niet gelezen hebben kun je van deze film best genieten! Inmiddels zul je denk ik even moeten wachten want hij draait hier niet meer in de bioscoop, maar het is dan ook een prima film voor thuis op de bank met wat lekkers te knabbelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: