What to Watch Weekend: The Huntsman, Winter’s War

Lang voordat de boze koningin Ravenna verslagen werd door het zwaard van Sneeuwwitje, keek ze stilaan toe hoe haar zus 267121.300Freya verraden werd en hun koninkrijk ontvluchtte. Met Freya’s gave om elke vijand te bevriezen heeft de jonge ijskoningin tientallen jaren in een winters paleis een leger aan dodelijke jagers, waaronder de inmiddels tegen haar gekeerde jagers Eric en Sara, gecreëerd. Wanneer ze over de ondergang van haar zus hoort, roept ze haar resterende soldaten op om de magische spiegel op te halen. Ze komt er echter achter dat Ravenna terug tot leven gewekt kan worden, om vervolgens hun krachten te bundelen en het betoverde land te bedreigen.

Verenigde Staten|Actie|Avontuur|107 minuten

Acteurs oa Chris Hemsworth, Charlize Theron en Jessica Chastain

Mijn enthousiasme voor deze film kon niet groter zijn geweest. Er zit namelijk een acteur in waar ik groot fan van ben en het is een verfilming van een sprookje! Als groot sprookjesliefhebber is dat altijd een pluspunt om te kijken wat ze er van gemaakt hebben!

Ik moet zeggen dat ik Snow White and The Huntsman niet gezien heb en het blijkbaar ook niet nodig is geweest want al is deze film een sequel ik heb er niks aan gemist.(Al wil ik hem nu wel graag gaan kijken!)

Hoewel sommige stukken van de film vrij voorspelbaar waren bleef het verhaal als geheel boeiend en dus was dit voor mij een fantasy film (heerlijk toch hoe er steeds meer fantasy in de bios komt ♥) met prachtige kostuums in een magisch koninkrijk! Een film vol actie, een paar mooie special effect en een stel sarcastische en grappige dwergen!

Een plezierige film waar ik graag naar heb gekeken. En nee dat kwam niet enkel door Chris Hemsworth met zijn heerlijke Schotse accent voor diegene die mij kennen 😂

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12 kijkwijzer-groftaalgebruik

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment