What to Watch Weekend: The Inferno

De boeken heb ik verslonden, de eerste twee films waren waanzinnig! Wat ik van deze film vond? Je leest het hier!

Inferno 296883-300

|Verenigde Staten|Japan|Turkije|Hongarije|Mystery|Thriller|121 minuten|

Acteurs onder andere Tom Hanks, Ben Foster en Felicity Jones.

In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen.
Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden.

kijkwijzer-12 kijkwijzer-eng kijkwijzer-geweld

 

 

Het begin ben ik even in de war! Het lijkt wel een horrorfilm! Al gauw kom ik er achter waarom ik van die gruwelijke dingen zie en kan ik dus niet anders zeggen dan dat deze film met een KNAL van start gaat! Meteen zit je volop in spanning en gebeuren er zoveel dingen op elkaar dat je niet anders kan dan heel erg geboeid naar het grote scherm kijken!

Tom Hanks als Robert Langdon is een favoriet van mij! Ik vind dat hij deze rol zo goed en vol overgave speelt en wanneer hij in deze film begint met geheugenverlies ben ik even bang dat ik niet de Robert te zien krijg die ik hoopte te zien!

Wederom een heerlijke zoek en puzzeltocht maar stiekempjes vond ik de andere films beter! Niet dat deze film niet ontzettend goed was hoor! Tot op het einde van de twee uur durende film zat ik op het puntje van mijn stoel en zat ik er echt naast qua het aanwijzen van de slechterik! Maar in de andere films werd meer ingegaan op de Illuminatie en ik vind dat ontzettend interessant. In dit deel is het meer een thriller met een psychopaat!


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.