What to Watch Weekend: The Jungle Book

Verenigde Staten|Avontuur|Drama|105 minuten184179.300
Acteur Neel Sethi, stemmen van oa Bill Murray en Ben Kingsley

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is. Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

Voor mij een dikke WAUW!!!! Wat een super remake!

In eerste instantie begreep ik de 12+ van kijkwijzer niet helemaal, het is tenslotte een Disney film! Maar gaandeweg begreep ik het best want pfoeh wat was deze film op stukjes ontzettend spannend! Ik zelf heb bij Shere Khan meerdere schrik momenten gehad waarop ik vervolgens naar rechts keek naar alle 11 jarige meiden die ik mee had en ook bij hun was de spanning van hun snoetjes af te lezen.

De animatie is GEWELDIG!!! Het was zo realistisch dat ik dacht dat ik de wolf pups zou kunnen aaien!

De stemmen van de dieren zijn geweldig gekozen! Bill Murray, Scarlett Johansson en Christopher Walken zijn echt goed gekozen… de stem van Bagheera vond ik echter te Bond, James Bond 😉

Neel Sethi als acteur is verbazingwekkend goed. Ik keek de making of en als je ziet hoe dit jonge jochie 1 enkele boomstronk heeft om mee te werken en de rest green screen is vind ik zijn acteerwerk echt verbluffend!

Een aanrader dus!

kijkwijzer-eng kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik ben het helemaal met je eens over deze film! Vind het een geweldige film. In 3D is het helemaal een mooie films. Ook ik schrok een paae keer van shere kan. En die wolfpupjes . De leukste momenten vond ik toch die met mogli, beghera en baloo ☺

  2. Ik vond deze film ook echt zó fantastisch! De animatie was inderdaad ongelooflijk mooi en ik baal dat ik hem niet in 3D gezien heb. Achja, nu heb ik in ieder geval een goed excuus om nog een keer te gaan.