What to Watch Weekend: The Purge 3 Election Year

|Verenigde Staten|Frankrijk|Horror|Actie|105 minuten|363649.300

Acteurs onder ander Frank Grillo, Elizabeth Mitchell en Mykelti Williamson

The Purge 3: Election Year is het nieuwe angstaanjagende en gruwelijke hoofdstuk over de jaarlijkse ‘Purge’ (Zuivering), in het leven geroepen door de ‘New Founding Fathers of America’.

Twaalf uur lang zijn opnieuw alle misdaden in de Verenigde Staten toegestaan. Het is twee jaar geleden dat Leo Barnes zich ervan weerhouden heeft om wraak te nemen tijdens de Purge-avond. Inmiddels is hij hoofd beveiliging van senator Charlie Roan, met als missie haar te beschermen in de strijd om het presidentschap en het overleven van het jaarlijkse ritueel dat de armen en onschuldigen op scherp zet. Wanneer er vervolgens verraad plaatsvindt, worden ze gedwongen de straat op te gaan. Uitgerekend op de avond dat er geen hulp beschikbaar is.

Wauw wat een bagger derde deel!!!

Ik was echt fan van de eerste twee delen! Ik zat bij die films ook volop in spanning.

Dit deel? Wou ik bijna weggaan van ergernis!

Mijn GOD hij was zo slecht! Ik kan niet eens beginnen met omschrijven hoe of wat….

Mijn grootste ergernis!!!! Het oh zo stoere dievegge meisje! NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Mijn god wat een ontiegelijk ######personage. Ik snap dat films een personage moeten hebben waar je een hekel aan krijgt en in de meeste horror films gaan die godzijdank als eerste dood….. Wat een teleurstelling dus in deze film.

Deze film is gewoon echt te cheesy, zit vol met domme oneliners en waardeloze acteurs! Ik heb er gelukkig geen bioscoopkaartje aan verspild gezien mijn Unlimited pas maar bespaar je het geld!

kijkwijzer-16 kijkwijzer-geweld kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-eng

 

 

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.