What to Watch Weekend | Thor Ragnarok

thor ragnarok
Bron: Moviemeter

Thor zit gevangen aan de andere kant van het universum. Hij moet in een race tegen te klok proberen om naar Asgard terug te keren om Ragnarok te stoppen. De vernietiging van zijn thuiswereld en het einde van de beschaving van Asgardian liggen nu in handen van een almachtige nieuwe bedreiging, de meedogenloze Hela.

Verenigde Staten|Actie | Avontuur |130 minuten

Acteurs onder andere: Chris Hemsworth, Cate Blanchett en Tom Hiddleston.

Thor Ragnarok | Mijn mening

Ik ben natuurlijk een Marvel en DC fan! Maar gooi daar dan Chris en Tom in en ik ben super fan! Wat een heerlijk stel mannen zijn dat toch!

Maar ook nieuwe personages in deze film wonnen mijn hart!

“Allow me to introduce myself. My name is Korg. I’m kind of like the leader in here. I’m made of rocks, as you can see, but don’t let that intimidate you. You don’t need to be afraid, unless you’re made of scissors! Just a little Rock, Paper, Scissors joke for you.”

Ik vond echt alles aan deze film heerlijk, ik kan echt geen minpuntjes bedenken! Thor heb ik in deze film van een hele andere kant leren kennen en deze goofy Thor beviel me wel!

Deze film is wellicht iets meer gevuld met humor dan met actie, maar man wat heb ik me vermaakt! Ik ben nu nog meer fan van Thor en Loki!

Op het einde kan ik me nog steeds verbazen over al die mensen die al voor de aftiteling de zaal uitlopen! You guys!!!! Er komt altijd nog een beetje meer!!!!

Ik zelf kan niet wachten op alle volgende films! Mijn fan hartje springt en doet dansjes wanneer ik naar de toekomst kijk op filmgebied!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik ben een van de weinige die deze film werkelijk verschrikkelijk vond. Een overdosis een foute humor en Thor die zich gedroeg als een awkward geeky tiener. Ik snapte wel dat ze de film wat wilde verlichten met humor, maar ze hebben het net iets teveel gedaan. En dan een paar flashy actiescènes en een antagonist die absoluut niet geloofwaardig was. Klaus uit The Orinals is in 10 minuten meer evil dan Hela. De enige die goes was, was Heimdell.

    Tegenwoordig don ze net iets te veel alsof de kijker makkelijk vermaakt is en ronduit dom is. Daar kan ik heel slecht tegen.
    Larissa onlangs geplaatst…!!Belangrijk bericht!! Verhalenwijs wordt Crossing PagesMy Profile