What to Watch Weekend | Tomb Raider

Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen Lara nog een tiener was. Nu is ze een jonge vrouw van 21 en heeft ze nog geen echt doel in haar leven.
Om de huur te kunnen betalen, scheurt ze als fietskoerier door een hippe wijk in Londen en volgt ze cursussen, waar ze maar zelden verschijnt. Ze weigert de leiding te nemen over haar vaders imperium omdat ze haar eigen weg wil uitstippelen. Ook omdat ze niet wil geloven dat hij dood is. Ondanks het feit dat iedereen haar aanraadt de feiten te accepteren en door te gaan met haar leven, besluit Lara het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen.

Lara laat alles en iedereen achter en gaat naar de laatst bekende bestemming van haar vader, een graftombe op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar het wordt geen makkelijke missie. Alleen de reis naar het eiland toe is al een hachelijke onderneming.

Gewapend met slechts haar scherpe verstand, blind vertrouwen en doorzettingsvermogen, moet Lara tot het uiterste gaan tijdens haar reis naar het grote onbekende. Als ze dit avontuur overleeft, zal ze naam maken als de tomb raider.

118 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld | Actie
Release: 15-03-2018

Ik ben natuurlijk opgegroeid met Angelina Jolie als Tomb Raider en zij speelt die rollen natuurlijk echt kickass!!!

Dus toen ik de trailer van dit gespierde harinkje zag was ik echt zwaar teleurgesteld. Opeens een heel jong meisje dat zogenaamd de vloer aanveegt met hele groepen mannen…. Tja, ik weet niet ik vond het zacht gezegd ruk!

Gezien ik de fout maakte om te zeggen: “Jullie mogen de film kiezen vandaag!” kwam ik dus uit bij Tomb Raider.

Met zero verwachtingen, minder nog, ging ik dus de film in. Ik moet echt zeggen dat ik de eerste 10 minuten echt oog rollend en zuchtend heb gezeten…. Daarna maakte het best een beetje enge aspect alles een beetje goed!

Geen hoogstaand acteer werk maar leuk voor een avondje uit! Ik ga geen hele rant houden over wat ik te suf vond maar een paar kleine dingetjes moet ik kwijt! Wel een mini spoilertje dus alleen kijken als je hem gezien hebt!

Als je de film zag, waarom moest paps opeens zijn baardje gaan trimmen? En why the hell laten ze haar nog geen halve minuut kreunen van de pijn waarna ze spontaan alles vergeten lijkt te zijn? Ik bedoel als je een tak uit je lijf trekt, dan is het denk ik niet een kreun waar mannen blij van worden en dan weer vrolijk verder rennen? En ze kan een meisje met mma niet de baas maar ze kan een grote vent wel gevloerd houden en verzuipen in de blup? Nee! Dit max. 50 kilo wegende kleine meisje is echt geen Lara Croft!

Er komt natuurlijk een vervolg… ik zie dan wel of ik hem ga kijken of niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: