What to Watch Weekend: Trolls

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het Trollsonwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten.

Verenigde Staten|Animatie|Avontuur|92 minuten

Geregisseerd door Mike Mitchell en Walt Dohrn met de stemmen van Anna Kendrick, James Corden en Justin Timberlake.

 

 

Trolls is een spectaculair kleurenfestijn met een Assepoester-achtig musical verhaal!

Mijn mening?

De hoofdpersoon, Poppy (ingesproken door Anna Kendrick) is een pluizige, lieve prinses trol, die in een Trollsontzettend zoetsappige wereld leeft. Muziek, glitters en cupcake poepende trollen vullen je beeld! Als een meisje meisje gilt mijn innerchild bij alle trollen met hun haren en vormen! Ik ben meteen terug in de jaren 90, je kent die trollen vast nog wel <3

De tegenspeler van Poppy, Tak is een grauwe kleurloze trol die Poppy en al haar vrienden waarschuwt voor hun lawaaiige levensstijl! In de film kom je erachter waarom deze trol zo grauw van kleur is en geen glitterende persoonlijkheid heeft! Ik hou ervan dat er toch altijd een stukje feels in een animatiefilm zitten!

Waar Tak de trollen voor waarschuwt zijn De Bergens, een volk dat trollen eet zodat ze blijdschap kunnen voelen. 1x in het jaar liggen zij namelijk op de loer!

Een hilarisch depressief volkje wat er echt afschuwelijk uitziet! Maar het werkt ♥ ik vind ze leuk!

Wat volgt is een hele vrolijke, voor ukjes spannende en kleurrijke film. Het verhaal van Trolls is niet echt nieuw, naar verloop van tijd heb ik het idee dat ik naar een trol versie van Assepoester kijk, maar toch is het een aanrader om gewoon even heerlijk naar te kijken en je heel erg blij te voelen bij alle leuke liedjes en kleurtjes!

Als jij het kind in jezelf nog niet hebt verloren dan ga je deze film erg leuk vinden, voor kids is het sowieso een hele leuke film!

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments