What to Watch Weekend: Warcraft: The Beginning

Verenigde Staten|Actie|Avontuur|123 minuten|102104.300
Acteurs onder andere Toby Kebbell, Travis Fimmel en Dominic Cooper.

In Warcraft: The Beginning wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs.

Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

Warcraft, ik weet dat het een spel is en verder heb ik er eigenlijk geen idee van!

Als Pathe Unlimited persoontje ga je sneller naar films die je niks zeggen of die je misschien niet zo geweldig lijken. Na het zien van de trailer van deze film was ik erg in dubio…. Ik hou van fantasy maar of Orcs nu ook echt mijn ding zijn?

Ik sleep man en kind mee naar de bioscoop, hun hadden ook niet echt veel vertrouwen in deze film 😉 en we weten dus ook niet echt wat we nu moeten verwachten!

Maar zoals ik vaak merk als je er heen gaat zonder verwachtingen valt het vaak erg mee! Zo ook bij deze film! Ik heb twee uur lang genoten van deze film! Zelfs man en kind die normaal niet zo van dit soort dingen houden vonden hem goed!

Heel erg veel actie, mooie special effects, mooie kostuums etc en ook nog een goed verhaal!

Sommige acteurs vond ik een beetje mweh… De koning vond ik een behoorlijk slap eitje…. Die hoort in mijn ogen toch echt wel een flinke kerel te zijn….. Was misschien meer een rol voor Chris Hemsworth geweest 😉

Al met al kan ik zeggen dat wanneer je fantasy wel weet te waarderen en ook van films als Lord of the Rings etc houd je deze ook leuk gaat vinden! Ik kijk uit naar het volgende deel!

kijkwijzer-geweld kijkwijzer-12

 

 


Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.