What to Watch Weekend | Wish Upon

wish upon

In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school.

Be careful what you wish for… In de bloedstollende horror-thriller van de regisseur van Annabelle kan de 17-jarige Clare Shannon (Joey King) samen met haar vriendinnen Meredith (Sydney Park) en June (Shannon Purser) maar nauwelijks overleven in de hel van high school. 

Wanneer haar vader (Ryan Philippe) haar een oude muziekdoos cadeau doet waarop staat dat elke wens van de bezitter uit zal komen, denkt Clare dat ze niets te verliezen heeft. Ze doet haar eerste wens en tot haar verbazing komt die uit. Eindelijk krijgt ze waar ze al zo lang naar verlangt: geld, populariteit en haar droomjongen als vriend. 

Alles lijkt perfect –  totdat de mensen om haar heen op gruwelijke en gestoorde wijze aan hun eind komen. Nu er bloed aan haar handen kleeft moet Clare van de muziekdoos af zien te komen, voordat zij en al haar dierbaren de hoogste prijs betalen.

Tijdsduur: 90 minuten
Genre: Horror
Kijkwijzer: Jonger dan 16? Dan geen toegang, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.AngstGrof taalgebruik

Na het zien van de trailer van Wish Upon wist ik zeker dat ik hem moest zien! Hij deed me ontzettend denken aan de film Wishmaster uit (oeps even me oud voelen) 1997! In deze film zat ook een boosaardige geest die wensen vervulde en ik kan me nog heel goed heugen hoe griezelig die film was!

Op naar de bioscoop vergezeld van een fleece dekentje in mijn tas! (ja ik ben eigenlijk een grote bange poeperd bij enge films en wil dan achter een dekentje kunnen schuilen haha)

Eenmaal geïnstalleerd met een bak popcorn durf ik na de eerste paar minuten niks in mijn mond te stoppen omdat ik bang ben dat ik dan stik in een popcorn velletje als ik schrik…. De muziek bezorgt je namelijk de rillingen en al vrij snel komt het eerste schrik moment!

Helaas gaat het daarna vrij snel berg afwaarts en word het een beetje een teen high school movie en ligt het horror gehalte niet hoger dan Scream en Scary Movie.

Het idee van de verhaallijn is goed maar de uitvoering is helaas echt minder! Jammer want ik had hoge verwachtingen na het zien van de trailer! Een deel twee volgt vast gezien het einde!


Dat was de film voor deze week! Heb jij nog een filmtip voor mij?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments