What to Watch Weekend | Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana (Gal Gadot) prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger.Wonder Woman

Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Tijdsduur: 141 minuten
Genre: Actie Avontuur Fantasy Science Fiction
Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Angst Geweld

Op 15 juni kwam deze film al in de bioscoop en iedereen met wie ik normaal naar de film ga had hem ook vrijwel meteen gezien…. Arme ik had dus niemand om hem mee te gaan bekijken!

Tot afgelopen week! Vies weer is soms echt het beste wat je kan overkomen want dan maakt het mensen gemoedelijker om naar een film te gaan die ze al gezien hebben!

En wat was ik super blij! Wat een heerlijke film is het weer! Ik kan al zo genieten als je die deun hoort (als je niet weet welke ik bedoel dan spoel de trailer hieronder door naar 2 minuten) en dat blijft dan ook meteen weken in mijn hoofd steken!

Ik ben echt super fan van Gal Gadot en in deze film zien we dus ook hoe zij Wonder Woman werd!

Wat moet ik zeggen? Als het een Marvel of DC Comics is kun je gewoon niet meer verwachten dan perfectie!

Een geweldig verhaal, geweldige schurken, geweldige actie…. Gewoon een topfilm! Kan niet wachten tot hij te koop is op Bluray!

Dat was de film weer voor deze week! Heb jij nog een filmtip voor mij?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments