Bucket Jar | Wat te doen met Halloween?

Oktober is Halloween maand en ook ik doe daar een beetje aan mee 😉 In deze post lees je een paar geweldige Halloween dingen die je kunt gaan doen! Met vrienden of je gezin want ik heb tips voor alle leeftijden!

Je hebt vast de creepy header al gezien en door de maand heen zul je misschien wat vaker creepy dingetjes zien verschijnen! Denk dan aan mijn favo creepy boeken of must see movies die je heerlijk in de Halloween sfeer brengen!

halloween
Halloween ♥ Shutterstock©

Deze week uitjes voor een heerlijk scary, creepy Halloween gevoel!

Ik begin met een uitje waar je altijd heel snel voor moet zijn! Waarschijnlijk zijn tegen deze tijd de beste deals al uitverkocht maar met een gewoon ticket (alleen online verkrijgbaar) kijk je ook al je ogen uit!

Walibi opent elk jaar zijn deuren voor mensen die eens goed willen griezelen met Halloween! Dit jaar kun je gaan op de volgende Halloween Fright Nights dagen: 7,8,13,14,15,19,20,21,22,27,28 en 29 oktober!

Mocht je nog een ticket kunnen scoren voor een spookhuis en je bent niet te bang aangelegd dan zou ik je dat zeker aanraden!

Let op: overdag kun je hier prima met je kids heen gaan! Na 18:00 rennen de volwassen mensen zelfs gillend door de wegen van Walibi!

Halloween © Shutterstock

Ook in Toverland ben je niet meer veilig! Op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017 breekt vanaf 19:00 uur opnieuw de hel los in Toverland.

Ook hier geld de waarschuwing, overdag is het prima voor kids, na 19:00 is het niet aan te raden!

Wil je toch gaan griezelen met de allerkleinste?

Ga dan naar Heksendoorn (Hellendoorn) in de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in het thema Halloween. Het volledige park is aangekleed met vele pompoenen, bezems, vogelverschrikkers en meerdere heksen.

Halloween over de grens!

Het Halloween Horor Fest in Moviepark Germany is echt een aanrader voor jong en oud! Het Halloween Horror Feest vindt dit jaar plaats op 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29, 30, 31 oktober en op 2 t/m 4 november 2017. De voorverkoop dagen zijn 21, 28, 31 oktober en 4 november 2017.

Als je het geheel kindvriendelijk wilt houden dan moet je nog een eindje verder rijden naar Disneyland waar je je kunt laten betoveren in Halloween sferen! Tijdens Disney’s Halloween Festival van 1 oktober t/m 5 november 2017 ontmoet je een maand lang Maleficent en de andere Disney Schurken als je wilt/durft.

Halloween ♥ Shutterstock©
Halloween ♥ Shutterstock©

Je bent geen attractiepark fan?

Dat kan natuurlijk! Je wilt toch de sfeer proeven van Halloween?

Dan kun je bij deze twee restaurants uit eten gaan in Halloween sferen!

Watch out for… Halloween! Tijdens Halloween vieren ze bij Ribhouse Texas een uitbundig griezelcarnaval! Beleef een griezelig leuke avond vol verassingen! Frankenstein en zijn team staan voor u klaar om u, naast onze menukaart, spannende gerechten uit Madame Mick Mack’s keuken te serveren… (Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het eten hier heerlijk is!)

Elk restaurant houdt zijn eigen datums aan dus kijk even op de website voor de agenda van de dichtstbij zijnde Ribhouse Texas in jouw buurt!

Mocht je in de buurt wonen van Velp (NB) dan heb je ook de mogelijkheid om naar het ABC Restaurant te gaan! Van 25 tot en met 29 oktober zijn er in de Halloweenweek vele extra’s zoals huiveringwekkend gebak en de griezelig lekkere chocolaatjes! In het weekend doen we er nog een schepje bovenop met onze griezelkoks-, serveersters en een fotograaf. Het restaurant is de gehele week in Halloweenstijl versierd!

Ga jij één van bovenstaande dingen in je agenda plannen of laat je Halloween geheel aan je voorbij gaan?

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment