Wie is Kwante?

Laat ik mezelf eens proberen voor te stellen!

Ik ben Kwante, een immense BookLion met een heel vrolijk, adhd Teigetje achtig, smetvrezend en zeer sarcastisch karakter!

Om niet als een verwaand persoon over te komen 😉 vraag ik aan mijn dochtertje even wat voor iemand ik ben!

Dochterlief: “Je bent lief, gek, stoer en mijn mama!”

Nou daar ben ik het wel mee eens ☺, en wat betreft dat gek….

Ik ben geboren in de beste jaren, namelijk de 80’s! Want eerlijk, blauwe glitter oogmake-up, cassetebandjes in je walkman met Guns N Roses, Madonna en Michael Jackson en films als Dirty Dancing…. Opgroeien in de jaren ’90 met de Spicegirls, Dj Madman en DJ Paul Elstak in de tienerdisco, van extreem wijde pijpen aan een gifgroene velours legging naar de zilveren bomberjacks, veeg mij maar op ☺!

Na de meest hilarische blunders in mijn leventje woon ik nu in mijn eigen Wonderland samen met mijn vreemde man, geweldige dochtertje en gestoorde hond! Hier maak ik nog dagelijks de meest idiote dingen mee, soms zul je hier ook over lezen 🙂

Als je meer over mij wilt weten als persoon, dan kun je altijd bij het kopje Blogger kijken, tussen al deze categorieën vind je vast meer over mij waarmee je je nieuwsgierige persoontje tevreden stelt!

Als hobby’s heb ik natuurlijk lezen maar ook knutsel ik graag van alles en nog wat en kijk ik veel films (ik ben de blije eigenaresse van een Pathe unlimited card) en series.

Buiten dit alles om ben ik ook een absolute Disney fan, en is mijn wereldstad Parijs ♥.

Al vanaf dat ik een letter kan lezen verslind ik elk boek, van kinderboek tot thriller en van young adult tot roman. Ik ben verslaafd aan lezen, geloof je me niet? Ik lees zelfs de shampoo fles tijdens het haren wassen en de tandpasta tube tijdens het poetsen ;-), verslaafd dus!

Bijna drie jaar geleden besloot ik daarom om een deel van mijn huis in te richten tot privé bibliotheekje (ik kon de boeken niet meer kwijt in mijn tv/boekenmeubel op de slaapkamer) en om een blog te beginnen want in mijn omgeving ben ik een “nerd” en via het internet (All hail the Internet!!!) heb ik veel lieve mensen gevonden die mijn passie voor letters delen.

Zo werd dus Kwante in Wonderland geboren!

In Wonderland dwaal ik rond tussen prachtige boeken, mooie films, geweldige series, heerlijk eten en oneindige vreemde of leuke belevenissen!

Mijn ervaringen en meningen over dit alles deel ik met jullie op mijn stukje Wonderlijk Wereldwijde Web, ik hoop dat jullie mee genieten!

8 reacties

 1. Hey! Ik heb je genomineerd voor de One Lovely Blog Award! Je kan mijn post hier vinden: https://daniellesboekenhoek.wordpress.com/2015/09/13/one-lovely-blog-award/
  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je het leuk vind!

 2. Charissa schreef:

  Leuke website, ik probeer te volgen, maar nergens een volg knopje 🙁

 3. Johanna schreef:

  Leuke blog! Ik ben je als het goed is ook gaan volgen! 🙂

 4. Sientje schreef:

  Jeetje, wat een sjieke blog zeg … daar kan ik alleen maar van dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: