Wild, Verbonden – Christina Lauren

Een wilde nacht in Las Vegas met drie sexy mannen pakt voor hartvriendinnen Harlow, Mia en Lola minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, geven zij alle drie het jawoord aan de drie onbekende mannen. Lola en Oliver hebben als enige van hun vrienden besloten het bij die ene avond te laten. Toch is de aantrekkingskracht gigantisch en willen ze eigenlijk allebei meer. Vinden ze de moed om te erkennen dat ze perfect voor elkaar zijn? Wild – Verlangen is een nieuw deel uit de onweerstaanbare Wild-trilogie.

ISBN: 9789401604864
Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
Bladzijden: 376 pp.
Genre: Roman

Ik geef dit boek ♥♥♥

Derde boek in de serie en dit keer is het de beurt aan Lola en Oliver, ofwel Loliver.

De schrijfstijl is net zo prettig als in de andere boeken,
Oliver wederom weer een heerlijk7589e55e6e88f5910bcb0502b554563e man mens, in de boeken van dit schrijversduo zijn de mannen perfect met toch realistische gebreken!

Lola daarentegen…. zij is het eerste vrouwelijke personage in de boeken van deze reeks waar ik me echt aan geërgerd heb, Lola zou ik het liefst met een exemplaar van haar eigen Razorfish om d’r oren slaan!

Dat je twijfelt aan gevoelens begrijp ik helemaal, dat je bang bent om een vriendschap te verpesten kan ik ook echt inkomen maar hoe zij omgaat met Oliver is gewoon…… grrrr…. bijna gooiend met boeken…. zo frustrerend!

Door het hele boek is Not Joe de grappige factor, Lola is gewoon bloed irritant en Oliver…
die zou ik zo uit het boek willen trekken ♥

Dit derde deel mist de seksuele spanning van de andere boeken, niet dat hij niet aanwezig is of dat Oliver niet overkomt als een geweldige man maar de “Hot and Steamy” stukjes zijn helaas minder aanwezig als in de eerste twee boeken.

b24fedbf626684460c28058a750bf3c3Dus voor dit derde deel helaas maar 3 hartjes, compleet verdiend door Oliver en Not Joe!

In 2016 volgt in het Engels deel 4 genaamd Wicked Sexy Liar, de omschrijving is als volgt;
“Dating a friend’s ex is supposed to be off the table. But sometimes what’s really, really wrong is actually really, really right.”

Dit boek zal gaan over London (de huisgenoot van Lola die mannen afzwoer tot haar meno-pauze) en Luke (de ex van Mia), ik kan niet wachten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.