Wild Verlangen – Christina Lauren

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak.
Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor de vriendinnen, Mia, Harlow en Lola minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.
In het tweede deel uit de reeks volgen we Harlow. Ondanks haar wilde nachten met Finn mag ze hem totaal niet… wat verklaart waarom hun huwelijk maar 12 uur duurde. Hij probeert haar in alle opzichten te domineren. Is Harlow even stug als Finn? Of is ze precies wat hij nodig heeft?

9200000040709947

 

Auteur: Christina Lauren

Nederlands
Xander Uitgevers B.V.
september 2015

Ik geef dit boek 

Harlow Vega en Finn Roberts hebben elkaar in Vegas ontmoet, hadden een dronken avond samen met hun beste vrienden, trouwden en scheidden 12 uur later…

Wanneer Finn naar Californië komt voor zaken besluit hij om een tijdje bij Oliver te blijven.

Finn en Harlow hebben problemen in hun eigen leven, problemen die ze liever voor zichzelf te houden, ze vinden in elkaar afleiding van alles wat er gaande is.

Het verhaal van Harlow en Finn, zoals ik al verwachte na het lezen van deel 1, Wild vertrouwen, beviel me heel goed, ik kon me goed identificeren met Harlow.

Finn, een ruige oudere man die zoals zij zelf zegt: “Je vagina kan breken, maar ook handig genoeg is om hem weer te maken” lag ook echt in mijn straatje, een houthakkerstype met een ruwe bolster en een blank pitje.

Een ontzettend heerlijk tweede deel vol afstoten en aantrekken, 2 levensverhalen die samenkomen en gedeelde smart kennen.

Als je niet te verlegen in elkaar steekt kan ik je ook dit tweede deel van harte aanraden, in één ruk las ik hem uit en genoot ik naast de “hot and steamy” stukken ook echt van de humor en woordkeuzes in dit boek…

Om jullie een glimp te geven volgt hier een klein stukje Harlow wanneer zij het heeft over haar slechtste neukpartijen uit haar leven.

‘Mijn eerste. Ik besef nu dat hij piepklein was, maar toch deed het pijn. Ik zweer je dat als ik er nu op terugkijk ik besef dat mijn maagdelijkheid werd weggenomen door een babywortel.’

Ik ben heel benieuwd naar het derde deel Wild, Verbonden dat op 13 november zal verschijnen en het verhaal van Lola en Oliver uit de doeken zal doen.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.