Wild, Vertrouwen – Christina Lauren

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak.
Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven.

Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor Mia Holland en haar twee beste vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

In dit eerste deel uit de nieuwe reeks volgen we Mia. Ze is in Las Vegas getrouwd met een aantrekkelijke Fransman. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar heel verleidelijk in de oren. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?

11909667_731034527003214_876870948_nAuteur: Christina Lauren

Nederlands
Xander Uitgevers B.V.
juli 2015
252 blz

Ik geef dit boek 

De laatste tijd zijn er steeds meer “erotisch” getinte boeken en je word dan al gauw bang dat ze allemaal hetzelfde zullen zijn, rijke man en gewillig meisje, veel seks en veel euhh…. seks?!?

Daarnaast deed de flaptekst van dit boek een beetje denken aan de film What Happens in Vegas.

Het verhaal begint bij het afstuderen van Mia, Harlow en Lola en brengt ons al snel naar Vegas waar ze al snel alledrie getrouwd zijn met Ansel, Finn en Oliver, in dit eerste deel van de reeks volgen we het verhaal tussen Mia en de Franse Ansel Guillaume, de man met wie zij trouwde.

Gelukkig was dit boek totaal niet waar ik bang voor was, hij leek ook in niks op de film en het verhaal was gelukkig nieuw, 7b26dd59db8faa692636a199931adfacja ze hebben inderdaad weer seks (seks met Franse woorden, oeh la la) en ook in dit boek zit de seks verweven tussen onzekerheden, hoop en toekomstdromen maar er zijn geen miljonairs, sm praktijken, limousines of dure exclusieve garderobes die aangeschaft moeten worden!

Wel volgen we Mia, een leuke onzekere meid met gebroken toekomstdromen en Ansel, een romantische en humoristische Franse jongen, in een tocht die hun als persoon laat groeien!

Al met al is dit boek mooi, ontroerend,erotisch en humoristisch, gewoon een heerlijk verhaal met een geweldige Fransman (ik persoonlijk smelt van de Franse taal), fantastische vrienden en vriendinnen in een geweldig avontuur!

Deze lees je gegarandeerd in één keer uit!

Ik ben heel benieuwd naar deel 2 Wild – Verlangen, dat in september uitkomt, in dit tweede deel volgen we het verhaal van Harlow en Finn en naar deel 3 Wild – Verbonden, dat in november uitkomt, in dit laatste deel volgen we het verhaal van Lola en Oliver.

Door Bruna werd een leesfragment beschikbaar gesteld, geniet van de eerste 21 bladzijden!

Wild vertrouwen


12aadfc112f0dcd664b4ae1cfe11af36
P.S.
Na het lezen moet je waarschijnlijk weer bijkomen
van een nieuwe ” bookcrush”, want Ansel Guillaume
is toch wel één van de beste fictionele verliefdheden die ik dit jaar had,
wat een geweldig personage is hier neergezet.

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment