Winnaar | Unbirthday Give-a-way

Lieve Wondervolgers, vandaag maak ik de winnaars bekend van de Unbirthday Give-a-way! Kijk je gauw mee?

Om kans te maken moest je 4 weken lang vreemde woorden sparen!

Je kon dan in het oplossingsformulier de vreemde woorden omzetten in een logische zin 😉 en 1 box kiezen die je graag zou willen winnen!

Ik kreeg alleen maar goede antwoorden door dus jullie hebben allemaal goed gepuzzeld!!!

In onderstaand filmpje worden de winnaars bekend gemaakt!Als je één van de gelukkige winnaars bent mag je me een e-mailtje sturen met je adresgegevens. Je gewonnen box komt dan zo snel mogelijk jou kant op! Ik zend altijd met track en trace en zodra hij hier de deur uitgaat zul je dus een e-mailtje terug krijgen van mij!

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen en de lieve woorden!

Blijf me vooral volgen en vergeet niet: reacties op mijn posts maken me heel blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments