Winnen | Clownsnacht, je bent toch niet bang!

Clownsnacht! Je hebt dit boek al vaker voorbij zien komen hier in Wonderland! En nu kun je het winnen! Kijk je gauw mee?

Als je mijn recensie wil lezen kun je dat hier doen!

Je kunt meedoen tot 24 oktober 20.00! De winnaar zal dan e-mail ontvangen met het verzoek om adresgegevens. Deze worden aan de uitgever gestuurd welke het boek naar je toe zal doen komen!

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

 1. Whaaa ja tof! Succes met al die horror scenario’s lezen. Hopelijk durf je nog te slapen! Haha.
  Mijne is in ieder geval weer een hoop geblaat geworden, en nu voel ik me bang haha en bedankt

 2. Bedankt, de rillingen lopen me over de rug nu.
  Ik denk dat ik toch eens een medium ga opzoeken om zeker te weten of er geen geest in mijn huis ronddwaalt.

 3. Zo, even mijn grootste angst uitgeschreven en doorgestuurd, haha! Ik ben dol op horrorboeken en ik ben super benieuwd naar dit boek. Het is heel gaaf dat dit boek gebaseerd lijkt te zijn op de bekende babysitter urban legends. Alleen de beschrijving alleen al klinkt lekker eng en spannend!

 4. Loot graag mee , houd erg van een boek waar ik in kan duiken en wat me vasthoud tot het einde
  En dit boek klinkt heel veelbelovend

 5. Wat een leuke actie, heb mijn angsten die mij sinds vroeger als klein kind al achtervolgden en nu nog maar van mij afgeschreven . Ik lees graag horror verhalen en thrillers. Ik schrijf vaak thrillers in mijn dromen verder na het lezen , maar maar in het echt kan ik het niet bergen. Succes met deze loting, lijkt me een heel mooi boek , net als haar andere boek Eliminatie .