Wishing on Wednesday ♥ 1

Mijn verlanglijst is zo lang! Er staan oude boeken, huidige boeken en toekomstige releases op mijn wishlist te wachten om te worden gekocht en verslonden. En om eerlijk te zijn, de meeste boeken blijven op mijn wishlist staan omdat ik ze gewoon niet allemaal kan kopen, er zijn er veel te veel en niemand krijgt te horen over deze geweldige boeken. Dus deel ik wekelijks wat boeken die op mijn verlanglijstje staan!  Lezen op eigen risico 😉

David houdt van feiten, getallen en zijn notitieboekje. Zit al 622 dagen alleen tijdens de schoolpauze.
Kit gaat voor het eerst weer naar school nadat haar vader is verongelukt.

Sinds haar vaders dood, weet Kit niet meer hoe ze met haar vriendinnen moet praten. In de pauze gaat ze daarom naast David zitten in de hoop met rust gelaten te worden. Maar Davids vreemde directheid blijkt juist een verademing. Zo ontstaat een wonderlijke vriendschap.
Als Kit en David samen ‘Het ongeluk project’ opstarten om meer te weten te komen over het auto-ongeluk van Kits vader, hebben ze geen idee wat dit teweeg brengt. Kan hun vriendschap de waarheid overleven?

Wat gebeurt er als je beste vriend met een voodoopop van je geschiedenisleraar aankomt, en de pop het iets te goed blijkt te doen? 

a) Je raakt in paniek
b) Je beste vriend raakt in paniek en laat nog zo’n pop maken, maar dan van jou
c) Je probeert je moeders auto terug te krijgen van een bende schietgrage criminelen (lang verhaal)
d) Jij, je vriendin en je beste vriend belanden bij een familie kannibalen (nog langer verhaal)
e) Alle opties hierboven

‘Ongelooflijk,’ zeg ik hoofdschuddend. ‘Ik heb zelden zo’n mooie ziel mogen voelen.’ Wow. Ik klink mega-indrukwekkend!
‘Mijn taak is om jouw pad te verlichten. Met glitters.’ Ik reik naar een potje knutselglitters van de Action en strooi ze in een lange, kronkelige lijn op het kleed.

Om een vriendin te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra’s, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder.

Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes! Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de ‘Happiness-lifestyle’ predikt. Iris besluit haar dubbelrol nog even te blijven spelen. Het bevalt haar uitstekend om zo bewonderd te worden. Ze blogt, vlogt, opent een heuse Happiness-webshop en geeft zelfs online masterclasses als ‘Find Your Inner Rainbo’ en ‘Embrace Your Flaws’.

Maar het succes heeft ook een keerzijde. Ze heeft het zo druk met haar nieuwe carrière dat haar studie en vriendschappen onder druk komen te staan. En de terugkerende aanvaringen met haar knappe, maar irritante onderbuurman dragen ook niet echt bij aan haar Happiness. Hoelang duurt het voor het echt uit de hand loopt? En is er dan nog wel een weg terug?

Welke van deze drie boeken zou ik boven aan mijn lijstje moeten plaatsen?

En welk boek dat al uit is staat nog steeds op jou wishlist?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Het ongeluk project. Ik heb het gelezen en mijn recensie kun je op mijn blog vinden. Met die andere twee boeken heb ik zelf niet zoveel, dus die zouden zelf niet op mijn lijst komen.

  2. Goh, ik zag net bij Annabel een paranormal romance serie die ik nog niet ken dus de kans is groot dat ik binnenkort eens ga opzoeken waarover die gaat. Audrey was dan weer heel enthousiast over It only happens in the movies en dat boek klinkt eigenlijk ook wel tof. Maar ik heb net nogal veel boeken gekregen en gekocht dus misschien moet ik eerst maar even wat van die boeken lezen.
    zwartraafje onlangs geplaatst…2018: mijn favoriete boeken tot nu toeMy Profile