Wishing on Wednesday ♥ 6
Mijn verlanglijst is zo lang! Er staan oude boeken, huidige boeken en toekomstige releases op mijn wishlist te wachten om te worden gekocht en verslonden. En om eerlijk te zijn, de meeste boeken blijven op mijn wishlist staan omdat ik ze gewoon niet allemaal kan kopen, er zijn er veel te veel en niemand krijgt te horen over deze geweldige boeken. Dus deel ik wekelijks wat boeken die op mijn verlanglijstje staan!  Lezen op eigen risico 😉

Het eerste boek op mijn wensenlijstje is De Taal der Doornen van Leigh Bardugo. Dit mooie boek staat enkel nog niet in mijn kast omdat er alleen maar ongelezen werk van deze dame in de kast staat bij mij! Toch roept het boek me echt want Sprookjes ♥

Duik in een wereld van spookstadjes, hongerige wouden en pratende dieren, een wereld waar bij maanlicht duistere overeenkomsten worden gesloten. Lees over de zeemeermin die dodelijke stormen oproept en over een rivier die bereid is een door liefde verblinde jongeman te helpen, maar alleen tegen een vreselijke prijs.

Geïnspireerd door mythes, sprookjes en legenden schreef Leigh Bardugo, bestsellerauteur van De Grisha-trilogie en De Kraaien, een heerlijk sfeervol boek met zes korte verhalen vol bedrog, wraak, zelfopoffering en liefde. Aangevuld met de prachtige illustraties van Sara Kipin is dit een musthave voor elke sprookjesfan!

Op de tweede plaats staat Hof van Ijs en Sterren…. Ik vond de eerste twee boeken echt geweldig maar ik moet het derde boek nog lezen! Ik verwacht wel dat wanneer ik die uit heb ik meteen door wil en dus is het best van belang dat ik deze gauw koop 😉

Maanden na de explosieve gebeurtenissen in Hof van vleugels en verwoesting, zijn Feyre, Rhysand en hun vrienden nog steeds bezig met de wederopbouw van het Nachthof en de immens veranderde wereld daarbuiten. Maar de Winterzonnewende is eindelijk dichtbij, en biedt een verdiend uitstel van de werkzaamheden. Toch kan zelfs de feestelijke sfeer de schaduwen van het verleden niet tegenhouden. Terwijl Feyre haar eerste Winterzonnewende als Hoge Fae beleeft, ontdekt ze dat haar dierbaren meer wonden hebben dan ze dacht. Littekens die een grote invloed hebben op de toekomst van hun hof.

En als laatste een boek van Holly Bourne. Ik las eerden van haar Soulmates en vond dat een geweldig boek! Deze is wat volwassener en ik ben heel benieuwd in hoe verre ik haar schrijven dan leuk vind!

Iedereen trouwt, krijgt baby’s, koopt huizen.
Timelines vol succes. Maar niet voor Tori… Gelukkig. En ineens ben je dertig. Je tijdlijn is een lange opsomming van aanzoeken, zwangerschapsaankondigingen en foto’s van pas gekochte huizen. Dertig worden lijkt wel een stoelendans: zodra de muziek stopt, kiest iedereen de dichtstbijzijnde plek om zich te settelen met iemand die toevallig ook aan het spel meedoet. 
Maar Tori niet. Ze heeft al aardig wat bereikt voor haar dertigste: een bestseller op haar naam en duizenden fans, online en offline. Maar haar best-wel-oké vriendje is eigenlijk heel saai. En wanneer haar beste vriendin ook opeens verliefd wordt, begint Tori te twijfelen. Tori vult haar dagen met twitteren, YouTube en bedenken waarom iedereen – behalve zij – voor dit huisje-boompje-beestje-ideaal lijkt te gaan. Zijn ze bang de boot te missen? Of is zij degene die de memo heeft gemist? Als iedereen om je heen hetzelfde doet, en de klok keihard tikt, wat doe je dan?
Wat staat er hoog op jouw lijstje?
Let me know down below, ik word zo blij van reacties!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Ah, De Taal der Doornen is echt heel leuk en mooi geïlustreerd! Op mijn wensenlijstje staat momenteel Darius The Great Is Not Okay en ik ben ook erg benieuwd naar The Last Namsara, dus die staat ook op mijn wishlist.

  2. De taal der doornen wil ik zelf ook graag lezen. Maar ook de Notenkraker, Romeo & Julia, De eeuwige tijd van Deborah Harkness, de nieuwe Eve Dallas van J.D.RObb, Godsgraf van Jay Kristoff, …