Wishing on Wednesday ♥ Secret Santa

Mijn verlanglijst is zo lang! Er staan oude boeken, huidige boeken en toekomstige releases op mijn wishlist te wachten om te worden gekocht en verslonden. Deze keer deel ik mijn Secret Santa lijstje met jullie!

Zoals jullie denk ik allemaal wel weten organiseer ik meerdere boekenswaps per jaar. Een daarvan is de Secret Santa en ik ben zo benieuwd wat voor pakket ik aankomende week ga ontvangen!

Ik heb er al weer helemaal zin in ♥

Maar goed ik ging delen wat er op mijn lijstje stond!

♥ Just Don’t Mention It

In Just Don’t Mention It vertelt Tyler Bruce – onruststoker en bad boy – zijn verhaal. Over hoe hij als twaalfjarige jongen mishandeld werd door zijn vader. En over de zeventienjarige waaghals die verliefd wordt op zijn stiefzus Eden. De afwisseling tussen heden en verleden geven inzicht in de ondoorgrondelijke Tyler zodat de lezer begrijpt waarom Tyler de egoïstische en ongelukkige jongen is in Did I Mention I Love You?

♥ Verschijning

Deze werd helaas verschoven dus die zal ik niet vinden in mijn doos!

Jeanne Weeber is de dochter van “s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er niets bovennatuurlijks aan de hand te zijn; maar aangezien spoken goed zijn voor toerisme, zijn Howard en zijn team tegen een vergoeding wel bereid om wat bewijsmateriaal te fabriceren.

♥ Truth or Dance

Truth or dance, ballet, dans, trilogie, booktuber, WhatsApp, vriendschap, young adult, van eigen bodem, Nederlands, door de auteur van Fataal spel.
Eerste deel van de nieuwe trilogie Truth or Dance, over de duistere kanten van de balletwereld. Voor young adults.
Truth or Dance. Zo heet de chatgroep waar India, Lisa, Nikki en Zoë opeens aan worden toegevoegd. De meiden dachten dat ze gewoon auditie konden doen om toegelaten te worden tot de balletopleiding, maar dat blijkt een vergissing. Via de app ontvangen ze allerlei rare opdrachten, die ze moeten uitvoeren om kans te maken op een plekje. Ze willen niets liever dan dansen, maar zijn ze bereid daarvoor over lijken te gaan?

♥ Obsidian en Onyx

Ik heb de hele serie een paar jaar geleden in het Engels gekocht omdat ze niet vertaald werden en iedereen me zei dat ze zo goed waren! Verknocht na het lezen en nu staan mijn quotes tot dus ver op alle boeken! Deel 3 heb ik al gekocht maar deze twee moet ik nog!

In ‘Obsidian’, het eerste deel van de fantasyserie ‘Lux’ van Jennifer L. Armentrout, maakt Katy kennis met haar nieuwe buurman Daemon. Deze buitengewoon aantrekkelijke jongen blijkt helaas vreselijk arrogant te zijn, en ze kunnen het totaal niet met elkaar vinden. Dan wordt Katy aangevallen door een vreemde en stopt Daemon de tijd door met zijn hand te zwaaien. Daemon is namelijk een alien en het is niet Katy die wordt aangevallen, maar Daemon zelf. Dit eerste deel van Jennifer L. Armentrouts ‘Lux’-serie is zo goed dat je meteen verder wilt met deel 2, ‘Onyx’.

♥ Negen volmaakte vreemden

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden.
Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. De meesten van hen zien er totaal niet uit alsof ze een detoxkuur nodig hebben. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort. Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma dat Tranquillum House aanbiedt – of moet ze maken dat ze wegkomt?
En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen…

♥ De Happiness Goeroe

‘Ongelooflijk,’ zeg ik hoofdschuddend. ‘Ik heb zelden zo’n mooie ziel mogen voelen.’ Wow. Ik klink mega-indrukwekkend!
‘Mijn taak is om jouw pad te verlichten. Met glitters.’ Ik reik naar een potje knutselglitters van de Action en strooi ze in een lange, kronkelige lijn op het kleed.
Om een vriendin te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra’s, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder. Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes! Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de ‘Happiness-lifestyle’ predikt. Iris besluit haar dubbelrol nog even te blijven spelen. Het bevalt haar uitstekend om zo bewonderd te worden. Ze blogt, vlogt, opent een heuse Happiness-webshop en geeft zelfs online masterclasses als ‘Find Your Inner Rainbo’ en ‘Embrace Your Flaws’.
Maar het succes heeft ook een keerzijde. Ze heeft het zo druk met haar nieuwe carrière dat haar studie en vriendschappen onder druk komen te staan. En de terugkerende aanvaringen met haar knappe, maar irritante onderbuurman dragen ook niet echt bij aan haar Happiness. Hoelang duurt het voor het echt uit de hand loopt? En is er dan nog wel een weg terug?

♥ Hof van doorns en rozen 3 – Hof van ijs en sterren

Wat een schandaal he! Ik heb deze nog steeds niet in mijn kast staan!

Maanden na de explosieve gebeurtenissen in Hof van vleugels en verwoesting, zijn Feyre, Rhysand en hun vrienden nog steeds bezig met de wederopbouw van het Nachthof en de immens veranderde wereld daarbuiten. Maar de Winterzonnewende is eindelijk dichtbij, en biedt een verdiend uitstel van de werkzaamheden. Toch kan zelfs de feestelijke sfeer de schaduwen van het verleden niet tegenhouden. Terwijl Feyre haar eerste Winterzonnewende als Hoge Fae beleeft, ontdekt ze dat haar dierbaren meer wonden hebben dan ze dacht. Littekens die een grote invloed hebben op de toekomst van hun hof.
♥ Spellcaster 2 en 3

Ik deel de synopsis van deel 1 Zwartspreuk met jullie! De recensie hiervan kunnen jullie hier vinden!

Nadia stamt af van heksen. De magische krachten die ze heeft, worden overgebracht van moeder op dochter, maar wanneer haar moeder van de ene op de andere dag vertrekt en haar gezin achterlaat, is Nadia nog maar half ingewijd in de magie. En dat terwijl ze die krachten al snel hard nodig heeft!

Om een nieuwe start te maken, gaan Nadia en haar vader verhuizen, maar zodra ze hun nieuwe woonplaats in rijden, voelt ze dat er iets mis is. Het is overduidelijk voor haar dat er duistere krachten aan het werk zijn in Captive’s Sound, maar hoe kan zij er in haar eentje iets aan doen?

Dan krijgt ze gelukkig hulp van een knappe, geheimzinnige jongen, die beweert dat er een vloek op zijn familie rust…

Bookish goodies?

En buiten boekjes om moet je ook altijd iets van goodies of zo opnoemen! Maar ik had geen flauw idee welke goodies ik zou moeten vragen en toen dacht ik aan mijn andere verslaving: geurtjes!!!

Dus als goodie heb ik bedacht om heerlijke carjars te vragen van YankeeCandle!

Ik ben heel benieuwd wat mijn Santa voor mij in petto heeft ♥

Wat ik kreeg ga je natuurlijk hier lezen in de book haul van december!

Vier jij Kerstmis? Wat staat er boven aan je lijstje?

Let me know down below, reacties maken me hartstikke blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb ook altijd een goodie box met kerst. Ik maak er eentje voor mijn moeder en zij eentje voor mij. Ik heb haar een lijstje gegeven met boek en van auteurs doe naar Rare komen volgend jaar. En natuurlijk doe ik mee met jouw swap!

  2. Ik ben benieuwd wat mijn lootje van haar pakket gaat vinden én wat er in de mysterieuze doos zit die hier staat te pronken. Morgen wordt dat laatste mysterie alvast ontrafeld en ik heb er echt super veel zin in. Manlief zal het wel weer grappig vinden indien hij naar beneden komt terwijl ik midden in een uitpak-sessie zit en helemaal omgeven ben met inpakpapier. 🙂