Wishing on Wednesday ♥ SinterKerst met de Squid Squad

Mijn verlanglijst is zo lang! Er staan oude boeken, huidige boeken en toekomstige releases op mijn wishlist te wachten om te worden gekocht en verslonden. Deze keer deel ik mijn SinterKerst lijstje met jullie!

Nu hoor ik je denken… SinterKerst? Squid Squad?

Yes! Samen met mijn liefste bookbabes vier ik dit jaar voor de tweede keer SinterKerst! En die Squid Squad is een inside joke na één van onze maandelijkse etentjes ♥ Dit jaar gaan we uit eten en bij één van de andere meiden thuis SinterKerst vieren en dat doen we natuurlijk ook met cadeautjes!

Ik heb er al weer helemaal zin in ♥

Maar goed ik ging delen wat er op mijn lijstje stond!

Gezien ik ook al lijstjes heb moeten maken voor thuis en voor de Secret Santa hield ik dit lijstje kort!

♥ Uitzonderlijk van Colleen Hoover

‘Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.’ Merit, de hoofdpersoon in ‘Uitzonderlijk’ van Colleen Hoover, is inderdaad een opmerkelijk type. Ze woont met haar familie in het souterrain van een kerk en verzamelt trofeeën die zij nooit heeft gewonnen. Maar als ze een jongen ontmoet die haar anders naar zichzelf en haar familie laat kijken, beseft ze dat ze niet meer zo kan doorgaan. ‘Uitzonderlijk’ gaat over de leugens die een familie bijeenhouden en de kracht van liefde en waarheid.

♥ Alleen maar jij van Mia Sheridan

‘Alleen maar jij’ van Mia Sheridan is geen zoetsappig liefdesverhaaltje. Het is het verhaal van een jonge vrouw die weliswaar beschadigd is, maar niet geknakt. Wanneer hoofdpersoon Ellie de mooie Gabriel ontmoet, wordt ze verliefd op hem. Maar ze vindt dat ze eerst zichzelf moet vinden, voor ze een liefdesrelatie met hem kan aangaan. ‘Alleen maar jij’, ja, maar dat kan niet zonder ‘ik’. Mia Sheridan weet op een prachtige manier te beschrijven dat de liefde pas kan bloeien als degene die liefheeft dat doet.

♥ Een dag in december van Josie Silver

Laurie is er zeker van dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat. Het leven is geen romantische film, toch? Maar dan, op een besneeuwde decemberdag, ziet ze vanuit de bus een jongen bij de halte van wie ze voélt dat hij de ware is. Hun ogen ontmoeten elkaar, er is een magisch moment… en dan rijdt de bus door.
Ze denkt dat ze de jongen nooit meer tegen het lijf zal lopen. Maar een jaar later stelt haar beste vriendin Sarah haar tijdens kerst voor aan de nieuwe liefde van haar leven. En dat is… de jongen van de bushalte. Vastbesloten om hem te laten gaan, gaat Laurie verder met haar leven, maar wat als het lot andere plannen heeft?

Bookish goodies?

En buiten boekjes om moet je ook altijd iets van goodies of zo opnoemen! We doen altijd om en nabij de € 15,- voor een boek en € 10,- voor goodies.

Maar ik had geen flauw idee welke goodies ik zou moeten vragen en ik ben de enige NL lezer die dus ook NL boekjes vraagt die eigenlijk bijna nooit meer € 15,- kosten….

En toen dacht ik aan mijn andere verslaving: geurtjes!!!

Dus als goodie heb ik bedacht om heerlijke carjars te vragen van YankeeCandle!

Ik ben heel benieuwd wat mijn PietKlaasSanta voor mij in petto heeft ♥

Wat ik kreeg ga je natuurlijk hier lezen in de book haul van december!

Vier jij Sinterklaas of Kerstmis? Wat staat er boven aan je lijstje?

Let me know down below, reacties maken me hartstikke blij ♥

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 comments

  1. Wij vieren met mijn schoonfamilie altijd sinterklaas en met mijn eigen familie kerst, dus het is ook veel lootjes maken. Vooral met de swaps erbij. Dit jaar ben ik wel zo verstandig geweest om geen dubbele dingen te vragen. Ik ben echt super benieuwd welke boeken ik uiteindelijk mag toevoegen aan mijn kast!

  2. Wij zetten uit nostalgie altijd 1 keer onze schoen. Maar verder vieren we alleen kerst. Min moeder en ik hebben dan natuurlijk ons geweldige pakket van de secret santa maar verder doen we kleine cadeautjes

  3. We vieren enkel Kerst al kreeg ik dit jaar wel een neefje cadeau van de Sint. Dus tja, ik ben waarschijnlijk heel héél braaf geweest. Voor Kerst stonden er vooral boeken op mijn lijstjes en ik merk dat ik door vaker mee te doen aan jouw swap-acties minder boeken lijk te kopen. Ik wil mijn lootje steeds voldoende keuze geven maar daardoor zijn er ook veel boeken die ik niet mag kopen/bestellen tot de feestdagen achter de rug zijn. 🙂