Wishing on Wednesday ♥ Underneath my Wonderland Christmas Tree

Buiten boeken om moet ik ook altijd andere dingetjes op mijn lijstje zetten voor de familie in Wonderland! Niet iedereen is een booklion en volgens vele heb ik al veel te veel boeken en willen hun dus geen boeken kopen!

Wat een partypoopers he?

Maar goed variërend van hele dure wensen tot minder dure wensen zijn dit dingetjes die wel op mijn lijstje staan maar geen boeken zijn!

Zo wil ik heel graag een nieuw bandje voor mijn fit bit!

*oepsie want tijdens het schrijven van deze post wou ik hem heel graag maar hub was niet zo slim… hij bestelde hem op mijn account dus opende ik hem al…. ik heb dus nu een heel mooi bandje al 😉 

Een air fryer staat ook op mijn wensenlijstje!

Lijkt me echt super fijn! En niet geheel onbelangrijk ook een stuk minder vet dan krieltjes in olie of boter!

Ik hou van geurtjes!

Dus ook Miss Dior is van harte welkom of een nieuwe Kenzo Amour ♥

Je kan geen geurtjes genoeg hebben! Ik heb een heel lijstje met favoriete geurtjes en ik draag ook echt elke dag parfum!

Maakt me zo blij heerlijke ruikertjes ♥

Een draadloze koptelefoon zou ook super zijn!

Wat heb ik toch altijd een ruzie met mijn oordopjes van de Iphone! Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik heb echt miniatuur oortjes of zo? De dopjes passen niet lekker en als ik ze langer dan 10 minuten in heb dan doen mijn oren echt pijn!

Omdat ik graag audio boeken luister tijdens huishoudelijke taken lijkt een draadloze koptelefoon me echt verrukkelijk!!!!

En als we dan nog iets heel duurs mogen kiezen?

Dan zou ik dolgraag de box set van Supernatural willen hebben! Zowel ik als uk willen deze serie heel erg graag zien!

Heb jij ook wensen buiten boekjes om?

Ik ben heel nieuwsgierig, laat het me vooral hieronder weten!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb de box van Supernatural enkele jaren terug gekregen toen het 11de seizoen nog moest uitkomen. Ondertussen liggen de sindsdien verschenen seizoenen daar dus op of achter. Het is een beetje puzzelen geworden. Eigenlijk heb ik dit jaar veel leuke cadeautjes gekregen. Veel van hen waren boek of fandom-gerelateerd. Zo kreeg ik een Hedwig-collectible en Niffler-knuffel van mijn man en een Bellatrix-funko, Hufflepuff-kom, Dobby-magneet en boek van een vriendin. Mijn schoonouders gaven me dan weer thee en briefpapier. Iets helemaal anders dus. Mijn eigen wenslijstjes bestaan vrijwel telkens uit spulletjes die in de eerste groep thuishoren. Ik kan er nu eenmaal niet aan doen.