Wishlist | 6x Bookish Items ♥

Nu de feestdagen hard naderen ben ik ook eens gaan gluren naar wat dingetjes buiten boekjes om die ik graag zou willen hebben! Natuurlijk zijn het wel Bookish Items ♥ Kijk je mee?

Als echte theedrinker (in de maanden met een R) ben ik verzot op verschillende soorten thee! Maar toen ik deze thee zag was ik op slag verliefd! Een hele Alice in Wonderland thee collectie ♥ Met stip op nummer 1 dus!

© LiteraryTeaCompany

Kaarsen! Thee en kaarsen zijn natuurlijk (naast je boek) belangrijke musthaves in de koudere maanden! En ik vond een Alice in Wonderland thema kaars die ik echt geweldig vind!

© HappyPiranha

Dan van één van mijn favoriete boeken een kaars van een winkel die ik echt adoreer! Als er iemand in ons kikkerlandje is die kaarsen gaat maken zoals haar ben ik vaste klant!

Elke kaars heeft dus zo’n uniek uiterlijk en ik ben echt verliefd op deze Etsy shop!

© FaerieTalesCreations

De volgende musthave is van een Duits Etsy bedrijf, lekker dichtbij dus!

Het is iets wat ik echt enkel wil hebben voor in mijn kast want ik heb geen bad! Maar volgens mij als je af en toe het potje openzet ruikt je biebje/slaap/woonkamer heerlijk!

© TheBookishDistrict

Deze Etsy shop (StellettesSoycandles) is ook in Duitsland en mijn oog viel op de Games of Thrones kaars! Ik hou echt niet van deze serie (please don’t shoot me!) maar de kaars is fantastisch! Ze heeft trouwens nog veel meer kaarsen dus neem vooral een kijkje!

En als laatste op mijn lijstje staat een booksleeve! Ik stop vaak een boek in mijn oversized handtas maar kan echt huilen als er dan een vouw of iets dergelijks in mijn boek komt!

Nu gebruik ik vaak de kleine totebag van Celebrate Books maar een booksleeve lijkt me ook echt super!

Deze Etsy shop heeft meerdere varianten en ik geloof dat ze ook custom bestellingen maakt! Ik vond de onderstaande erg leuk!

© MelvisMakes

Bookish Items | Heb jij nog leuke tips?

Mocht ik meer moois tegen komen dan zien jullie dat natuurlijk weer hier in Wonderland!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 comments

  1. Die Alice thee en kaars zijn echt iets voor jou. Bij mij staan er ook vrijwel ie-de-re keer boeken of boekgerelateerde spulletjes op mijn wenslijst hoor. Vaak zijn dat dingen die ik minder snel voor mezelf zal kopen. Kaarsen bijvoorbeeld (sommige zijn echt kunstwerkjes), notitieboekjes (de duurdere variant die ik dus minder snel zelf zal meenemen), Funko’s, verfilmingen die ik wil hebben (dat zijn er eigenlijk niet super veel), boekige totes of juweeltjes én uiteraard ook boeken. De geïllustreerde versie van Harry Potter and the Prisoner of Azkaban krijg ik dan ook met kerst cadeau. Gisteren kreeg ik zelfs nog een prachtig notitieboek als verjaardagscadeau-met-vertraging. Eigenlijk vind ik dat wel leuk want nu heb ik gewoon nog wat extra napret. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Een droom wordt werkelijkheid in 2018My Profile

    1. Vertraagde cadeautjes zijn gewoon een verlenging van alle pret ♥
      Ik ben zelf ook verliefd op al die mooie kaarsjes! Ik vind het alleen zo zonde om ze aan te steken 🙂 Wat een tof cadeau zeg een geïllustreerde versie! Ik ga hem vast langs zien komen op je blog!