Wolfsbloed – Alexandra Penrhyn Lowe

Wolfsbloed – Alexandra Penrhyn Lowe

Eveline is in gevaar. Haar ontwaakte gaven maken haar tot loslopend wild voor geesten, demonen en het duistere genootschap de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven achter zich laten. Weg van Cleo. Weg van Azer.Ze reist af naar Parijs, waar ze terechtkomt in een huis met andere Wachters. Eindelijk heeft ze een plek waar ze veilig is en waar ze zal leren hoe ze haar nieuwe krachten moet gebruiken.Maar ze voelt zich verscheurd: kiest ze voor zichzelf of moet ze op zoek gaan naar haar moeder, die op een foto staat met de Broeders van Belial? Als in de krochten van de romantische lichtstad een duivelse strijd ontbrandt tussen goed en kwaad, blijkt meer dan ooit dat ze, ver weg van haar vrienden, geheel op zichzelf is aangewezen. Wie kan ze echt vertrouwen? Tijdens een confrontatie met haar grootste vijand wordt Eveline voor een levensgevaarlijk dilemma gesteld.

four-stars
Wolfsbloed (De Laatste Wachter, #2) geschreven door: Alexandra Penrhyn Lowe
Bladzijden: 293
Serie: De Laatste Wachter #2
Meer van deze auteur: Nachtrijder, Leeuwenhart (De Laatste Wachter #4)
| September 30th 2014
Genre: Young Adult
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Eveline is in gevaar.
Haar ontwaakte gaven maken haar tot loslopend wild voor geesten, demonen en het duistere genootschap de Broeders van Belial. Ze moet haar oude leven achter zich laten. Weg van Cleo. Weg van Azer.
Ze reist af naar Parijs, waar ze terechtkomt in een huis met andere Wachters.
Eindelijk heeft ze een plek waar ze veilig is en waar ze zal leren hoe ze haar nieuwe krachten moet gebruiken.

Maar ze voelt zich verscheurd: kiest ze voor zichzelf of moet ze op zoek gaan naar haar moeder, die op een foto staat met de Broeders van Belial? Als in de krochten van de romantische lichtstad een duivelse strijd ontbrandt tussen goed en kwaad, blijkt meer dan ooit dat ze, ver weg van haar vrienden, geheel op zichzelf is aangewezen.
Wie kan ze echt vertrouwen?
Tijdens een confrontatie met haar grootste vijand wordt Eveline voor een levensgevaarlijk dilemma gesteld.

9200000010047256Auteur: Alexandra Penrhyn Lowe

Nederlands
292 pagina’s
Bruna Uitgevers, A.W.
maart 2015

Ik geef dit boek 

Allereerst bedank ik A.W. Bruna uitgevers voor het toesturen van dit prachtige recensie exemplaar.
Tijdens het lezen van Sevenster ontving ik tot groot genoegen van hen deel 2 in de laatste wachter serie, zo kon ik meteen verder, wat een aanrader is voor een ieder want je zit zo diep in het verhaal dat je ook meteen door wilt lezen!

Dit deel gaat meteen verder waar Sevenster stopt, dit leest erg prettig want er valt geen gat qua tijd!

Net als in mijn recensie over deel 1 ga ik in deze recensie toch weer beginnen over de nieuwe frisse items van deze serie, ik lees over nieuwe soorten “monsters”, ontdek nieuwe “wachter krachten” die nodig zijn om oude geheimen van de wereld te bewaken en zie nieuwe (niet eerder gelezen) namen van personages voorbij komen, personages zoals Azer die eigenlijk wel toegevoegd kan worden aan mijn lijst van fictieve crushes.

In Wolfsbloed word je meegenomen naar een toch meer duister dan romantisch Parijs, dwalende geesten in de catacomben onder deze mooie stad, nieuwe mensen, nieuwe lessen voor Eveline maar ook nieuwe gevaarlijke situaties met demonen en de enge leden van de broeders van Belial.

Wat een heerlijk spannend tweede deel in deze serie, en wat een onverwachte plot twist, ik bleef wel met wat vragen zitten met betrekking tot de afwikkeling in haar oude huis, maar wellicht dat dit in deel 3 verder gaat!
Ik kan in ieder geval niet wachten tot het volgende deel uitkomt!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.