Blog Birthday ♥ Wonderland bestaat 3 jaar!!!

Blog Birthday!!!! Wonderland bestaat alweer 3 jaar!!!Om dit te vieren is er dit jaar wederom een hele leuke win actie! Deze keer geen week met elke dag een actie maar wel hele toffe boeken die je kunt winnen!

Van 19 januari t/m 24 januari vind je elke dag in een post een Wonderland zegel!

Als je alle zegels bij elkaar hebt, op volgorde, vind je een webadres! Als je naar dit adres gaat vind je een keuzeformulier! Ik verloot onder de deelnemers [NL en BE] met een ingevulde enquête 5 geweldige boeken!

Blog Birthday

Je maakt kans op:

Engelstalige boeken:

Everless – Holland, Sara
Fairyloot edition

The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue (Guide, #1) – Lee, Mackenzi

The Last Namsara (Iskari, #1) – Ciccarelli, Kristen
Fairyloot zilveren editie

Furyborn (The Empirium Trilogy, #1) – Legrand, Claire
Fairyloot arc, dit boek verschijnt pas eind mei jongens!!!!

Nederlandstalige boeken:

Uitgeverij de Fontein heeft me een exemplaar van Showstopper opgestuurd! Het betreft een speciaal leesexemplaar zoals hiernaast op de foto! Dit boek is zo goed dat je het echt wilt winnen!!!!

*de zegels verdwijnen na 48 uur dus zorg dat je ze niet mist!

De zegel vandaag heeft gewoon het beginadres en een getal! De getallen en letters die je ziet in het kaartje plak je er dus gewoon achter! Na vandaag heb je dus www.kwanteinwonderland.com/27******* de sterretjes moet je dus nog verzamelen! Pak er een pen en papier bij of maak een screenshotje want de zegels verdwijnen!

Oh, een like op social media stel ik ook op prijs ❤️

Voor nu bedank ik jou, mijn trouwe (of nieuwe) lezer voor je bezoekje aan Wonderland en sluit ik af met een Hiep Hiep Hoera, op naar het 4 jarig jubileum!

Alvast super bedankt voor het invullen van de enquête en let vooral heel goed op bij het voltooien want daar staat een tekst die je niet wilt missen!

❤ Veel liefs, Kwante ❤

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 comments

  1. Wat een leuke winactie! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je 3-jarige jubileum, op naar de volgende jaren. Ik vind je blog echt heel leuk om te volgen, je foto’s zijn heel mooi, je recensies zijn fijn en duidelijk, daarnaast vind ik het ook super dat je Secret Santa/Valentine organiseert. Ik kijk dan ook uit naar de volgende blogposts, om zo het web-adres te ontrafelen. Everless staat namelijk al zo lang op mijn wishlist en de fairyloot editie is ook echt heel mooi! Ik ben ook echt dol op Alice in Wonderland en ik vind het super dat je site helemaal in teken van wonderland is. Ik ben zelf gek op Chesire omdat hij naast heel cute ook lekker gek is, haha.
    Do onlangs geplaatst…It Only Happens in the Movies – Holly BourneMy Profile

  2. Ik dwaal net als Alice graag door jouw wonderland!!! Zoveel leuke boekrecensies en je maakt overal een feestje van! Ik zou graag meedoen voor het boek everless van Sara Holland! Want deze fairyloot edition is echt super pretty en mooier dan die wat in de winkel komt

  3. Hip Hip Hoera met jouw wonderlijke blogverjaardag. De enquete heb ik alvast ingevuld. Wat leuk dat die weer helemaal in Wonderland-thema is opgesteld. Leuke actie ook, heel origineel om je volgers zo zelf de exacte url te laten bij elkaar sprokkelen. Geen Eat me of Drink me maar een Find me.
    zwartraafje onlangs geplaatst…2017: Ontdekkingen op boekenvlakMy Profile

  4. Hoi Kwante! Gefeliciteerd met je blogbirthday! Ik kan niet echt kiezen uit deze fantastische boeken, mag je ook meer dan 1 keuze opgeven?

  5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag Kwante! Op naar nog vele mooie jaren! Heel lief dat je zoveel boeken weggeeft, terwijl het eigenlijk jouw verjaardag is, toch? Hahahaha 🙂

  6. Proficiat met je blogverjaardag. Ik dacht dat ik alle zegels had. Maar vind de link niet helaas blijf de foutmelding krijgen vond wel leuk om te doen. Al baal ik een klein beetje. Volgende keer beter