A day in the life of… | #Unplugged

Nee, dit is geen recensie over het boek Unplugged! Het is wel een berichtje aan al mijn lieve trouwe lezers! Kijk je mee?

Zoals jullie weten post ik al zeker 2 van de 3 jaar elke dag een artikel! En tot dusver is dat ook nooit een probleem geweest en stond mijn kalender ver vooruit nog een stuk vol!

Nu is echter met de start van 2018 de drukte in mijn real life Wonderland steeds groter geworden waardoor ik in mijn planning zie dat er gaten beginnen te vallen!

Daarom een kleine heads-up!

Wonderland is wat vaker unplugged op het moment en daardoor kunnen er dus minder artikelen verschijnen!

Er blijven wel gewoon 2 recensies per week verschijnen maar de rest van de artikelen kunnen zo nu en dan offline blijven!

No worries dus! Ik ga niet weg! Maar ben op het moment echt een duizendpoot die het idee heeft dat er iemand stiekem de wijzers van de klok doordraait als ik eventjes niet kijk!

Omdat ik geen stress wil hebben van niet posten breng ik jullie dus eventjes op de hoogte!

Ik hoop dat ik gauw weer wat me time heb waarin ik de kalender weer lekker vol kan gooien!

Blijf me vooral lekker volgen, reageer ook eens lekker op een blogje 😉 dat geef een boost! En hopelijk mis je Wonderland niet te erg op de stille dagen!

 

8 reacties

 1. Annabel schreef:

  Lekker even unplugged af en toe is alleen maar goed! En het echte leven gaat altijd voor! Ik blijf gewoon lekker spieken elke dag en een reactie achter laten!
  Annabel onlangs geplaatst…Book blogger hop #5My Profile

  • Ja ik ben zo druk op het moment dat ik de laptop de helft van de week niet eens open en als hij al opengaat is het omdat ik bezig moet met administratie! Dus de goed gevulde weken worden ietsje minder gevuld 🙂 ben wel heel blij met je bezoek en je lieve reacties ♥

 2. Tamara schreef:

  Alle respect hoor. Het is toch geen ramp als er een keer niks komt

  • Geen ramp. Maar ik vind het wel het leukst als mijn planning gewoon vol staat! Heb er nu helaas even geen tijd voor! Nu zou ik moeten kiezen tussen bloggen of lezen en dan lees ik liever even een boekje in mijn vrije tijd!

 3. Sandy van der Kolk schreef:

  Heel goed dat je je niet gek laat maken! Iets minder vaak een bericht is geen ramp

 4. Amanda schreef:

  Eerst jezelf op orde dan kan je ook veel beter genieten van je blog. Wij blijven er wel. Ook als er minder artikelen komen.

 5. zwartraafje schreef:

  Ik heb net als jij een poos dagelijks een blogpost geplaatst maar na een tijdje besloot ik dat het te veel werd. Er verschijnen nog steeds een 4 à 5-tal blogposts per week en dat tempo ligt me veel beter. Gaat het eens wat minder dan ga ik me niet meer afjagen om mijn planning bij te benen, dan verschuif ik gewoon een aantal zaken en ik hoop dat dat voor jou ook meer vrijheid geeft. Jammer genoeg zitten er nog steeds maar 24 uur in een dag en moeten er ook nog wat andere zaken gebeuren. Bij mij gaat lezen als ontspanning ook nog steeds voor op bloggen.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Gelezen in Februari 2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: