Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 4

Wat een mega drukke maand! Amper een minuutje leestijd en dus las ik deze maand slechts twee en een half boek, mag ik even huilen! Wel kocht ik er 3 en kreeg ik er 6 ♥ Kijk je mee naar mijn wrap up & book haul van april?

Vorige maand lag ik volgens Goodreads 6 boeken voor op schema! Nu nog maar 1…….. Oh dear…. Gelukkig heb ik in mei wat meer leestijd!

Ik vind het altijd zo afschuwelijk als ik weinig tijd heb om te lezen! Volgens mij is dit het dieptepunt de afgelopen twee jaar! Ik heb niet eerder zo weinig gelezen!

Ik heb helaas niet van alle boekjes foto’s!

Wrap up | Ik las in april de volgende boeken:

De Pier

Van dit boek gaan jullie morgen de recensie vinden in Wonderland!wrap up

Phobos²

De recensie van dit heerlijke boek staat al online en is hier te vinden!

En ik heb Eén van ons liegt bijna uit!

Dit boek moeten jullie echt op jullie lijstje zetten!

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes:

Op een shop & meet tripje met Melissa kocht ik bij van Piere in Eindhoven het laatste deel van Calendar Girl, zoals jullie misschien wel weten ben ik verslaafd aan deze serie en staan er 2 quotes van mij op deze boeken ♥

Lang en gelukkig – oktober/november/december (Calendar Girl, #4) – Audrey Carlan

Op Yalfest had ik twee boeken bij me om te laten signeren! Ik dacht dat de rijen zo lang zouden zijn dat ik met een beetje geluk maar twee boeken kon laten signeren! Wat een vergissing, er was ruim tijd voor iedere auteur! Omdat Lesley echt mijn hart heeft gestolen kocht ik ook haar boek nogmaals zodat ik een gesigneerd exemplaar heb!

Onverschrokken – Lesley Livingston
En op Yalfest waren ook arcs te koop! Toen ik het boek van Best of Ya zag liggen moest ik het meteen hebben want ik keek zo ontzettend uit naar dit boek! En het komt pas eind mei in de winkel!

Een van ons liegt – Karen McManus

Ik kreeg van de liefste uitgevers deze juweeltjes:

Van uitgeverij Q mocht ik een heerlijke nieuwe New Adult ontvangen, ik ben zo benieuwd!

Tweestrijd (Collide, #1) – Gail McHugh

En van Best of Ya ontving ik een mooi recensie exemplaar van het volgende boek dat ook nog eens geïllustreerd is door mede blogger Emmy van Zon en Maan!

Piper Perish – Kayla Cagan

Bij de Zomer & Keuning New Adult Brainstorm werden we ook verwend met mooie boekjes:

Kies voor mij (Wait for you #5) – Jennifer L. Armentrout

Misschien Nooit (Maybe #1.5) – Colleen Hoover

En op Yalfest 2017 kregen we natuurlijk een prachtige goodiebag:

De glazen troon (Throne of Glass, #1) – Sarah J. Maas
Disruptor (Seeker, #3) – Arwen Elys Dayton

So far mijn mooie haul van april!

Wat heb jij allemaal voor moois vergaard in deze maand? En zag je al wat een moois er in deze nieuwe maand allemaal te koop is? Kijk vooral even bij mijn Nieuw in mei post, dit is echt een immens kwijlwaardige en koopverslavende post dus wees gewaarschuwd!!!

Happy shopping, thanks for reading!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.