Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 5

Een ultiem dieptepunt… in mijn leven maar ook qua shoppen! Deze maand eindigde voor mij alles behalve leuk en helaas ook geen ruimte voor troostboekjes….. Een drietal boekjes nieuw deze maand, kijk je mee of het lezen me deze maand wel meezat?

Een Blossom Books lees marathon! Je zou zeggen dat gezien mijn heerlijke start in mei (ik las 11 boeken) ik wel flink kon scoren op mijn Goodreads challenge met de Read-A-Thon…book haul

Helaas viel eind van deze maand mijn Wonderlijke wereldje in duigen en nu een paar dagen later besef ik dat ik wel leef, maar niet echt aanwezig ben….

Het lezen hield dus opeens abrupt op en ik hoop en bid zo dat ik in ieder geval de komende dagen weer wat rust in mijn hoofd kan brengen met het lezen van een boek. De realiteit is nu zo zwaar dat ik niets liever wil dan mezelf verliezen in de magische wereld van boeken!

Maar goed! Je komt voor mijn Wrap up!

Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 4

Zoals je hierboven kon zien las ik deze maand 11 boeken! Nu stond ik de vorige haul nog maar 1 boek voor op de challenge van dit jaar, nu sta ik deze haul weer 4 boeken voor! Geeft me wel iets rust <3

Ik las de volgende boeken, als ze groen dik gedrukt staan staat de recensie al online!

Eerste leven (Everlife, #1) Showalter, Gena
Stouter – Ondenkbaar  (Beautiful Bastard, #1) Lauren, Christina
Stouter – Onverwacht (Beautiful Bastard, #2) Lauren, Christina
Stouter – Ongebonden (Beautiful Bastard, #3) Lauren, Christina

En toen door met het volgende deel alleen is deel 4 op Goodreads deel 5

Stouter – Onbetrouwbaar (Beautiful Bastard, #5) Lauren, Christina
De Vergiftigde Gave (The Sin Eater’s Daughter, #1) Salisbury, Melinda
Bijna echt gebeurd – Moriarty, Liane
Kies voor mij (Wait for you #5) – Armentrout, Jennifer L.
Piper Perish – Cagan, Kayla
Tweestrijd (Collide, #1) – McHugh, Gail
Een van ons liegt – McManus, Karen

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes

De Celebrate Bookbox van deze maand kon ik natuurlijk niet weerstaan! En daar zat natuurlijk het geweldige Hof van Mist en Woede in <3

Ik hoop dat ik mijn hoofd gauw terug heb zodat ik dit boek kan verslinden! Oh en nieuwtje 😉 heb jij dit machtig mooie boek nog niet? Hou mijn blog heel goed in de gaten!

Verder kocht ik bij de Dominicanen in Maastricht het mooie boek van Melinda Salisbury, De Vergiftige Gave! Een ontzettend tof boek met een prachtige cover! De recensie hiervan lees je snel!

Ik kreeg van de liefste uitgevers deze juweeltjes:

En van uitgeverij A.W. Bruna mocht ik deze maand het nieuwste boek van Liane Moriarty aan mijn boekenkast toevoegen! De recensie vind je hierboven in het rijtje bij de wrap up!

Hoeveel boekjes mocht jij deze maand aan je bieb toevoegen en hoeveel boeken bezit jij? Mijn privé bieb heeft op dit moment 565 prachtige Young & New Adult boeken <3

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

 1. Ik mocht deze maand 1 boek aan mijn collectie toevoegen en er zijn er nog 7 onderweg. Verder heb ik 7 ebooks aan mijn collectie toevoegen, waaronder 2 ARC’s en 2 gewonnen.
  Mijn boekenkast bevat op dit moment 878 boeken XD.

  Ik hoop dat je je hoofd gauw terug hebt en de realiteit weer minder zwaar word. Xxx.

 2. ik dacht echt even: huh wanneer was jij in maastricht zonder mij?! whahahaha LOL. toen viel t kwartje, OJAAAAA!!!
  En lieve schat, je had hof van vleugels en verwoesting in je CB box zitten hihi niet hof van mist en woede (A)
  Ik mocht 22 nieuwe boeken toevoegen aan de collectie. nja eigenlijk 23, maar boek #23 kwam pas binnen toen de bookhaul al online was, dus die zet ik bij de juni haul erbij hihi! ik had dus een hele goede haul maand.. Hoor je me nog zeggen: IK MAG NIKS KOPEN.. is weer goed gegaan he 😉

  En god wat hoop ik dat je je snel weer kunt verliezen in je boekjes <3 <3 Je bent een van de sterkste mensen die ik ken en ik weet zeker dat het goed gaat komen met je, maar ik snap heel goed dat je dat nu nog niet zo voelt.. ik ben er voor je <3 <3
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| WISHLIST WEDNESDAY | #34 Book Inspired Coloring BooksMy Profile

 3. Allereerste sterkte met wat er op dit moment aan de hand is.. klinkt niet fijn en ik hoop dat je snel kunt onderduiken in één of andere mooie boekenwereld!!!
  Zelf heb ik deze maand 9 boeken, 2 kookboeken en een stuk of 60 Disneyclub boekjes mogen toevoegen aan mijn collectie. De Disneyclub boekjes zijn een tic van me en ik moet ze nog sorteren en kijken welke ik dubbel heb. 😉