Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 7

Een hele verwende boekblogger haul deze maand! Ik las 8 boeken, kocht er 9 en kreeg er 8 ♥ Kijk je mee naar mijn Wrap up & Book haul van augustus?

Zoals je ziet op de foto (als je op de foto’s klikt worden ze groter!) is het een mooie stapel! Ik heb ongeveer de helft pas op het einde van de maand gekregen/gekocht dus die staan nog op mijn tbr! Ook mocht ik van mezelf nog wat nieuwe boekjes kopen voor ik vertrok op vakantie, dat was natuurlijk helemaal een pluspunt!

Woorden kunnen niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik weer helemaal terug ben in mijn leesflow! Ik las deze maand 8 boekjes wat natuurlijk voor sommige van jullie heel veel is en voor weer andere heel weinig. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Wrap Up | Ik las de volgende boeken ♥

(als ze dik gedrukt staan staat de recensie al online!)

Verleiding (The Royals, #1) – Watt, Erin

Donkerblauwe woorden – Crowley, Cath

Het geheugenboek – Avery, Lara

Bullet Journaling Zo doe je dat! – Aalders, Lona

Bram en het Zoldermysterie – Reefs, Michael

Aan het hof van Eden (Aan het hof van Eden, #1) – Charbonneau, Joelle

Mannenjacht – Marion van de Coolwijk

Leven als prinses in Texas – Deborah Elisabeth & Lizzie van den Ham

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Verleiding (The Royals, #1) – Watt, Erin

Donkerblauwe woorden – Crowley, Cat

Het geheugenboek – Avery, Lara

Mijn Bullet Journal – Mus Creatief

Ik kocht de boeken van Sophie Jackson gezien ik deze enkel als e-books had gelezen! En ik mag haar binnenkort interviewen dus dan wil ik natuurlijk wel alle boeken gesigneerd hebben ♥

Stuk van jou – Jackson, Sophie

Stil van jou – Jackson, Sophie

Samen – Jackson, Sophie

Mijn Bullet Journal – Mus Creatief

Brieven aan de duisternis – Brigid KemmererWrap up & Book Haul

Book Haul | Ik kreeg de volgende juweeltjes van de liefste Melissa ♥

Overmeesterd – Banks, Maya

Al het moois is niet verloren – Younge-Ullman, Danielle

Helemaal het einde – Jonkman, Lisette

Book Haul | Ik kreeg de volgende juweeltjes van hele lieve auteurs/uitgevers ♥

wrap up

Bullet Journaling Zo doe je dat! – Aalders, Lona

Bram en het Zoldermysterie – Reefs, Michael (e-boek)

Mannenjacht – Coolwijk, Marion van de

Aan het hof van Eden (Aan het hof van Eden, #1) – Charbonneau, Joelle (e-boek)

Leven als prinses in Texas – Deborah Elisabeth & Lizzie van den Ham (e-boek)


Ik ben ook heel benieuwd naar jouw aantallen! Hoeveel boeken las jij in augustus en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

  1. Leuke blogpost, heel leuk om te lezen. Na aanleiding van jouw blogpost ben ik erg benieuwd geworden naar The Royals #1. Zelf weet ik eerlijk gezegd niet meer hoeveel boeken ik deze maand heb gekocht :$ Deze maand heb ik tien boeken gelezen en daar ben ik best tevreden over 🙂
    Do onlangs geplaatst…TBR- tagMy Profile

  2. Eventjes gaan spieken. Ik las negen boeken (dat weet ik nog van buiten) én daar waren er zeven eigen ongelezen exemplaren van. Dat was dus erg goed voor mijn ‘Lees meer eigen boeken’-project maar mijn aanwinsten maakten dit weer meteen ongedaan. Ik kreeg immers 2 recensieboeken en 5 cadeauboeken, ruilde er 7 én kocht er 2 wat het totaal op 16 brengt. Oops!
    zwartraafje onlangs geplaatst…Wie het schoentje past … leest het!My Profile