Wrap up & Book Haul 2017 ♥ 3

Een hele verwende boekblogger haul deze maand! Ik las 7 boeken, kocht er 7 en kreeg er 7 ♥ Kijk je mee naar mijn lucky number wrap up & book haul van maart?

Ik ben zo blij met hoe mijn challenge gaat! Hopelijk gaat dat in april ondanks mijn ontzettend drukke planning ook zo door! Ik zit nu op 30 gelezen boeken voor dit jaar!wrap up

Volgens Goodreads lig ik nu 6 boeken voor op schema!

Helaas had ik geen tijd om van alle boekjes een foto te maken!

Wrap up | Ik las in maart de volgende boeken:

Blindelings, Chinouk Thijssen
Vertrouw me maar, Marlies Slegers
Did I Mention I Miss You?, Estelle Maskame
Virus, Mirjam Mous
Lot uit de loterij, Tamara Haagmans
Onverwacht (Flight & Glory, #3), Rebecca Yarros
Phobos², Victor Dixen

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes:

Eerste Leven (Everlife, #1), Gena  Showalter
Titans, Victoria Scott
IT-girl, Katy  Birchall
Blindelings, Chinouk Thijssen
Vertrouw me maar, Marlies Slegers
Did I Mention I Miss You?, Estelle Maskame
Onverwacht (Flight & Glory, #3), Rebecca Yarros

Ik kreeg van de liefste uitgevers deze juweeltjes:

De pier, Claire Douglas
Phobos² (Phobos, #2), Victor  Dixen,
Bijzondere vertelsels, Ransom Riggs,
De jongen en de dood,  Victor Meijer
Virus, Mirjam Mous

En van mijn liefste vriendin kreeg ik deze twee parels voor in mijn privé bieb ♥

Alice’s Adventures in Wonderland: A Pop-Up Adaptation, Robert Sabuda
Koningin van de Schaduwen (De Glazen troon, #4), Sarah J. Maas

Alice is een pop-up boek en wel zo prachtig ♥

So far mijn haul van maart!

Wat heb jij allemaal voor moois vergaard in deze maand? En zag je al wat een moois er in deze nieuwe maand allemaal te koop is? Kijk vooral even bij mijn Nieuw in april post, dit is echt een immens kwijlwaardige en koopverslavende post dus wees gewaarschuwd!!!

Happy shopping, thanks for reading!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 comments

 1. Leuke afbeeldingen. Ik moest lachen om die afbeelding waar je met geld gooit en die andere op het laatst dat je zwaait. Zo leuk❤

 2. Eerste leven heb ik in het Engels geleen. Ook het tweede deel is al verslonden. Totally in love with the Everlife series. Dus heel veel leesplezier ermee. … ik ga nu aftellen naar 2018 voor het derde deel .
  Wat mijn bookhaul april betreft heb ik het heel zuinig gehouden tov maart. 1 boek nl. Carta van Sterre Carron
  Sientje onlangs geplaatst…My bookhaul aprilMy Profile

 3. Een heerlijke haul lieverd en je hebt ook genoeg gelezen!!
  Ik kan niet wachten tot boek 4 van de Flight & Glory serie van Rebecca vertaald is, zodat je die kunt lezen!
  *stuitert op en neer van enthousiasme*

  Ik denk dat je Eerste leven heel gaaf gaat vinden. Ik zit ook, net als Sientje, nu alweer af te tellen naar 2018! Boek twee was ook WAUWERDEWAUW goed! En Titans van Victoria lijkt me ook zo ontzettend gaaf, die staat ook op mijn wishlist.
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| DAGBOEK | Reflectie en rust nemen..My Profile

 4. Wat een leuke wrap-up! Dat is geen verkeerde lijst! Heerlijk, al die boeken. Ook super leuk al die afbeeldingen erbij. Binnenkort zet ik ook een wrap-up op mijn blog! Ik herinner me niet precies meer welke boeken ik in maart las, maar in ieder geval Fallen, the Cursed Child en Cinder! 🙂

 5. Dat Pop-up boek is echt een pracht-exemplaar. Zelf mocht ik Bijzondere vertelsels ook ontvangen én dat vind ik ook een super mooi boek. De cover, de illustraties, … ik vind het echt helemaal geweldig. Wat ik ook erg leuk vind is dat het driemaal exact 7 boeken zijn. Net als het hoofdpersonage uit Eerste leven vallen zo’n cijfer-dingetjes met telkens meteen op. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Bijzondere vertelsels – Ransom RiggsMy Profile

  1. Hihi ja jij het echt wat met lijstjes en nummertjes! Dan merk je dat inderdaad eerder op! Eerste leven las ik nog niet maar staat wel te wachten op mij net als Bijzondere vertelsels! Ik had een lees weekendje in gepland maar met het mooie weer werden de plannen gewijzigd in veel bezoek en bbq!

   Voor nu vanavond maar heerlijk lezen! Hoop gauw in bovenstaande te beginnen!