Zinderende liefde – Helen Conrad

Bad boy Kane is na vele omzwervingen weer thuis op Big Island, Hawaï. Al sinds de middelbare school koestert hij warme gevoelens voor Annie Ventura, maar toen was hij een buitenstaander en zij het populaire meisje. En hij is vastbesloten haar nu met de echte Kane kennis te laten maken. Maar zal hij erin slagen om haar door zijn ruwe bolster heen te laten kijken en Annie te laten zien wat er in zijn hart leeft?

three-stars
Zinderende liefde geschreven door: Helen Conrad
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | 11 october 2016
Genre: Love & Romance
Uitgave: E-book
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit e-book lezen in ruil voor een eerlijke recensie! Mijn dank gaat uit naar de uitgever voor het beschikbaar stellen van een recensie exemplaar!

De cover9200000067053922

Echt niet mijn ding….. Dit zijn voor mij echt de typische dokter roman covers. Daarnaast hou ik echt niet van gezichten op de cover! Badboy Kane ziet er op de cover poezelig en zacht uit dus dat komt voor mij al niet overeen met de flaptekst! Ook speelt dit verhaal zich af op Hawai maar krijg ik tijdens het lezen meer een ranch gevoel dus vind ik de palmbomen op de achtergrond ook niet passend. Ik heb geen zinderende strand ervaring gelezen en die verwacht ik door deze cover. Dus helaas de covers vind ik niks.

De binnenkant

4rrKen je de bouquet reeksen van vroeger? Nou dit is Bouquet 2.0! Upgraded naar 2016. Een drama en een sexy badboy die de ‘damsel in distress’ komt redden!

Niet verkeerd op te vatten want het is wel een heerlijk romannetje met een nog olaf-eheerlijkere badboy die voor mij echt aanvoelt als een cowboy, ik wuif mezelf steeds weer wat koelte toe want deze cowboy word in slechts een paar bladzijden al gauw het toppunt van je fantasie 😉

Op sommige momenten was het wel wat veel als een romannetje van vroeger. Alle dames verzamelen zich om een glimp op te vangen van de stud…. ik krijg nu een beeld van Dr Quinn en Sully in mijn hoofd… Ik weet niet het voelt allemaal wat ouderwets olaf-hin een nieuw jasje? Wel zit er veel humor in het personage van Kane en ik heb dan ook meerdere malen echt met pretoogjes zitten lezen.

Waarom maar drie sterren? Omdat het boek soms wat vreemd aanvoelde…. en nu moet ik net als bij de cover dat vreemde gevoel omschrijven…. Het is net of je een bouquet verhaal van anna-gvroeger naar het heden tilt en dan op de verkeerde plek neerzet. Klinkt dat logisch? Waarschijnlijk niet!

Kijk het verhaal speelt zich in het heden af maar voelt op sommige stukken erg ouderwets en we zitten op een Hawaiiaans eiland maar het voelt alsof ik op een ranch in Texas zit?

Dat kan natuurlijk geheel aan mij liggen maar als je je eigen fantasie gewoon lekker de loop laat gaan eindig je toch met een heerlijk boekje dat van mij zeker een vervolg zou mogen krijgen!

anna-s

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.