A Day in the Life of Kwante | Unplugged No More!

Terug van weggeweest! Na bijna twee maanden heel erg unplugged te zijn geweest begint het verlangen naar bloggen weer terug te keren! Niet omdat ik het bloggen beu was, maar omdat Wonderland niet meer Wonderlijk was!

Wanneer je in een dipje zit kom je al gauw in een leesdip of heb je even nergens meer zin in!

Gezien mijn dip nogal van een groot formaat was resulteerde dat dus is twee maanden stilte op de blog, op Facebook, Twitter en zelfs Instagram lag zo goed als stil! Gewoon even helemaal unplugged dus!

unplugged

I can do this!!!

Maar wat ben ik blij dat alles toch nog steeds druk bezocht werd en dat jullie als volgers zijn gebleven!

Dat geeft me nu ook de moed om te zeggen het is tijd om mijn Unplugged periode af te sluiten en te proberen weer afleiding te vinden in mijn Wonderlijke Wereld op het Web!

En het gaat me ook gewoon lukken! Het voelt goed! Zowel eventjes helemaal van de aardbodem verdwenen zijn als nu weer opkrabbelen is gewoon even nodig geweest om alles op een rijtje te krijgen!

Niet dat mijn wereld weer Wonderlijk is maar ik ga er weer aan bouwen! Steentje voor steentje en uiteindelijk vind ik het pad naar Wonderland dan wel weer terug 🙂

Dat ik nu in één klap weer elke dag een artikel voor jullie klaar heb staan is helaas een illusie 🙂

Maar ik ben rustig aan bezig met recensies schrijven en andere artikelen en die zullen jullie dus langzaamaan weer zien verschijnen!

Begin augustus is er natuurlijk mijn verjaardag en die vier ik met jullie met een leuke win actie! Daarna ben ik even op vakantie maar er zal steeds meer te lezen zijn hier in Wonderland!

Ook begonnen er al mensen privé berichtjes te sturen over Secret Santa!

Ik vind het geweldig dat er net zulke Wonderlijke mensen als ik zijn die ook in de zomervakantie al denken aan Kerst ♥ unplugged(nog maar 152 dagen) Maar ja, Secret Santa gaat dit jaar gewoon voor de 3e keer door en net als voorgaande jaren lezen jullie binnenkort dus al meer over Secret Santa 3.0!

Begin dus vast met het krabbelen van je lijstje en houd Wonderland zoals altijd goed in de gaten!

Bedankt voor het lezen en dat je zo’n trouwe Wondervolger bent!

 

Bewaren

Bewaren

8 reacties

 1. Kirsten schreef:

  Welkom terug Kwante! Het is leuk om weer van je te horen. Ik vond het inderdaad wat stil aan jouw kant van de blogcommunity maar het is fijn om te lezen dat je weer terug bent 🙂 Hopelijk voel je je wat meer ontspannen en kun je nu weer rustig aan het bloggen op gaan pakken. Mocht je willen praten over dingen, je mag mij altijd aantikken als je de behoefte voelt natuurlijk!
  Liefs,
  Kirsten

 2. Annabel schreef:

  Welkom terig! Het was toch echt minder wonderlijk zonder jouw blog!
  Annabel onlangs geplaatst…Owlcrate unboxing juli: WanderlustMy Profile

 3. Bianca schreef:

  Welkom terug! Wat vervelend dat het even minder ging. Ik hoop dat het snel weer beter gaat en dat het bloggen ook weer gaat lukken.

 4. zwartraafje schreef:

  Wat leuk dat je terug bent. Al vind ik het wel jammer om te lezen dat je leven even minder wonderlijk was en je daardoor geen zin meer had in het bloggen. Hopelijk wordt alles nu weer wat magischer en rooskleuriger.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Fandom Fusion FridayMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: