Blogtour | Misschien nu (Maybe, #2), Colleen Hoover.

Blogtour | Misschien nu (Maybe, #2), Colleen Hoover.

Blogtour | Misschien nu (Maybe, #2), Colleen Hoover.

Misschien nu van Colleen Hoover is het indrukwekkende verhaal van fanfavoriet Maggie uit de Misschien-serie. Het is het langverwachte tweede deel van de Misschien-serie.
Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge' ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.
Colleen Hoover schreef Misschien nu in samenwerking met muzikant Griffin Peterson, die ook voor dit deel in de serie een exclusieve soundtrack maakte.

four-stars
Misschien nu geschreven door: Colleen Hoover
Bladzijden: 320
Serie: Maybe #2
Meer van deze auteur: Nooit meer, Mijn belofte aan jou, Uitzonderlijk, Too late, De waarheid
| 15 September 2020
Genre: New Adult, Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

Ik vind de cover van ‘Misschien nu’ echt 10x niks, en dat heeft buiten echte gezichten op de cover een goede reden!

Misschien ooit‘ ging over Sydney en Ridge, ‘Misschien nooit‘ over Warren en Bridget en ‘Misschien nu’ zou aan de hand van de synopsis dus gaan over Maggie en Jake.

Dat zijn dus 2x eeneiige drielingen?

Hoewel Sydney en Ridge in elk verhaal een grote rol spelen vind ik het een fout dat ze op elke cover zijn gebruikt.

Wat vind ik van het verhaal

Misschien nu was voor mij een boek waar ik hoge verwachtingen van had! Als je als auteur toch je fans het naar hun zin wilt maken door terug te keren naar het leven van deze personages dan heb je van mij al wel een pluspuntje verdient.

Toch maakte dit boek niet al mijn hoge verwachtingen waar?

Door de synopsis zou je verwachten dat dit het verhaal gaat zijn van Maggie en Jake.

Maar dat is, helaas, niet helemaal waar!

Het draait eigenlijk voor het grote geheel weer om Sydney en Ridge, en daarnaast de anderen. Hoe iedereen zijn weg zoekt met de nieuwe samenstelling. Hoe kan Sydney omgaan met de ex van Ridge terwijl zij hem eigenlijk van Maggie stal.

Het was mooi om te zien hoe hun ongemakkelijk het liep en hoe ze allemaal leren hoe ze er beter mee om kunnen gaan.

Ik was voornamelijk onder de indruk van Sydney in dit deel want zij heeft toch wel engelen geduld! En met haar lieve karakter maakt ze andere ook duidelijk wat belangrijk is in het leven.

We mogen ons leven niet laten bepalen door hoe iets zou kunnen aflopen. We kunnen ons beter richten op de ervaringen daarvoor.

Normaal gesproken scheurt een CoHo je hart uit je borst om het daarna, gebroken, weer terug in elkaar te zetten. Maar dat was in Misschien niet echt aan de orde!

Op een stukje na waar ik intens medelijden had met Maggie door iets wat ze haar moeder hoorde zeggen was het allemaal vrij ‘cheesy en liefjes. Heel veel romantische liedjes en heel veel ‘ik hou van jou’ zonder sexy scenes!

Op een blote kont van Warren na dan 😉

Suikerspin zoet zou ik haast durven zeggen!

Niet negatief hoor, ik heb er zeker van genoten! Maar niet helemaal wat je verwacht bij CoHo.

Op het einde was ik een tikje teleurgesteld. Dit boek heeft voor mij, en ik denk voor vele fans, geen bevredigend einde. Het is een einde waardoor we alleen maar meer het gevoel hebben dat er nog een boek MOET komen. Zou er nog een boek komen!?!?

Hoe kan ze ons nou zo iets voor ons neusje houden en het dan daar laten bungelen?

Ik heb ‘Misschien morgen’ nodig! Ik wil lezen over die volgende dag! En ik wil zeker weten meer Maggie en Jake! En ik kan niet geloven dat ik het zeg, maar ook meer Bridgette!

Oh, en mag ik ook niet Justice vergeten! Die heeft ook een plekje in mijn hart gekregen.

Dat is het mooie van liefde, of niet soms? Liefde is er in zoveel verschillende vormen en uitvoeringen, in zoveel kleuren en smaken.

Conclusie

‘Misschien nu’ is helaas niet de afsluiter waar iedere fan op zat te wachten, in tegenstelling zelfs! CoHo doet wat ze goed doet! Ons laten verlangen naar nog veel en veel meer!

Deze serie ook lezen?Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.