Blogtour | Mr. Swipe Right, Nicola May

Blogtour | Mr. Swipe Right, Nicola May

Swipe naar rechts en… het is een match! Mr. Swipe Right is de grappige feelgoodroman van feelgood-icoon Nicola May.
Mr. Swipe Right is de sexy feelgoodroman van Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?
‘Mr. Swipe Right is een heerlijke hedendaagse feelgood waarin liefde verder gaat dan alleen oppervlakkige aantrekkingskracht. Nicola May, de auteur van de populaire Britse Cockleberry Bay-serie, komt met een standalone vol humor en spanning.

Blogtour | Mr. Swipe Right, Nicola MayMr. Swipe Right geschreven door: Nicola May
Vertaald door: Tamara Haagmans
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 16 March 2021
Genre: Romance
Bladzijden: 256
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

Wat vind ik van de cover

De algehele uitstraling van het boek is vrolijk en geeft meteen een feelgood vibe af! Het enige jammere vind ik dat alles getekend is behalve de foto op de dating app. Dat springt er voor mij nu heel erg uit en maakt voor mij dat het net niet klopt.

Wat vind ik van het verhaal

We beginnen dit verhaal met onze hoofdpersoon Cali Summers. Na een jarenlange relatie en huwelijk begonnen bij haar de eierstokken te rammelen. Helaas voor haar was het horen rammelen van die zelfde stokken voor haar man Jamie een reden om hun huwelijk te willen beëindigen en er vandoor te gaan met de flink jongere personal trainer.

Voor mij is Cali een heerlijk verfrissend personage, niet omdat ze dingen meemaakt die niet in eerdere boeken worden aangehaald maar omdat ze met haar maatje 44 en lengte van 1.57 aangeeft dat ze knap is met een fatsoenlijk lichaam en dat ze haar zelfvertrouwen terug moest zien te krijgen, en snel!

Het is heel fijn wanneer er ook eens een ander vrouwelijk lichaam in een roman voorkomt. Over het algemeen lees je over hooguit maatje 36, perfecte slanke tailles met grote stevige borsten en parmante konten. Dat werkt op een gegeven moment een beetje tegen je zin om romance te lezen wanneer je zelf niet over zo’n maatje 36 met perfecte borsten en een peachy bum beschikt!

Haar collega Adam haalt haar in een dronken moment over om een Tinder account aan te maken zodat ze wat seks kon regelen. Adam zorgt door het hele boek heen voor een heerlijke stoot aan gay best friend uitspraken;

‘Verdorie. Ik had hem tegen een boom geduwd, mijn rokje omhoog gehesen en het nationale volkslied voor hem gezongen als ik jou was.’ 

Cali heeft in haar leven echter weinig mannen gehad. Ze is immers 12 jaar bij Jamie geweest en dat is bijna haar hele volwassen leven. Is ze wel op zoek naar casual seks? Wil ze niet gewoon huisje, boompje en kindje?

Wanneer ze een duikvlucht neemt in de maffe dating wereld die Tinder herbergt veranderd er veel aan haar brave leventje dat ze tot voor kort leefde. Hoopvolle Cali is ook een tikje naïef en dat maakt dat ze soms keuzes maakt waarbij je alleen maar kan rollen met je ogen.

Tinder is voor Cali het startsein van wilde avonturen, vals vertrouwen in mannen en een hilarisch verhaal met een feelgood einde en een vuil gebekte papegaai!

Conclusie

Mr. Swipe Right is een boek waar je misschien nog wel sneller door heen bladert dan dat je mannen naar rechts kunt swipen! Een verhaal over daten anno 2021, een ingewikkelde doolhof vol verkeerde keuzes, verkeerde mannen en misschien wel een schat aan het einde! – Kwante in Wonderland

Mr. Swipe Right ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.