Blogtour | Verlies me. Niet., Laura Kneidl

Blogtour | Verlies me. Niet., Laura Kneidl

Blogtour | Verlies me. Niet., Laura Kneidl

Verlies me. Niet. is de zenuwslopende ontknoping van Laura Kneidls tweeluik over Sage en Luca.
Na de grote cliffhanger in Raak me. Niet. gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, Verlies me. Niet., meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...
Laura Kneidl brengt met Verlies me. Niet. een mooi einde aan het liefdesverhaal van Sage en Luca.

four-stars
Verlies me. Niet. geschreven door: Laura Kneidl
Bladzijden: 416
Serie: Berühre mich. Nicht. #2
Meer van deze auteur: Raak me. Niet.
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 26 May 2020
Genre: New Adult
Vertaald door: Marijne Thomas
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

Tja, die past voor mij niet. Wel de kleurtinten die me bevallen en die goed bij elkaar passen maar de personages op de cover kloppen gewoon niet. In deel 1 las ik dat dat de donkerblonde lokken om Luca zijn gezicht vielen en in dit tweede deel lees ik dat ze iets van Luca zijn kin krabt. Kort donker haar en een flinke baard passen voor mij dus compleet niet bij het beeld dat ik van Luca krijg tijdens het lezen.

Wat vind ik van het verhaal?

Na die intense cliffhanger van Raak me. Niet. was ik zo benieuwd naar het vervolg! Gelukkig kon ik meteen door met lezen. De emotioneel sterke verhaallijn en de realistische karakters uit het eerste deel maakte wel mijn eisen voor het vervolg erg hoog. Nadat ik het boek uit had vroeg ik me wel een beetje af of mijn verwachtingen misschien iets te hoog waren.

Het verhaal ging meteen weer heftig verder en Sage ligt me toch wel dicht bij het hart! Sage heeft de relatie met Luca verbroken en zit nu alleen in de kerstvakantie. Overweldigd door haar gevoelens, isoleert Sage zichzelf en vermijdt ze contact met haar vrienden.

Ik was blij te zien dat Sage nu meer op zichzelf gefocust raakte en meer haar problemen wou gaan aanpakken. Dat in dit tweede deel ook Luca zijn verhaal uitgebreider word verteld vind ik wel geweldig. Soms een beetje voorspelbaar, maar door hoe ze beide met elkaars problemen omgaan was het nog steeds een heerlijk boek!

Laura schrijft heel vloeiend en dat maakt dat je letterlijk door haar verhaal heen vliegt. In het eerste deel was er echter wel meer verhaalontwikkeling en dat had ik in dit tweede deel ook graag gezien. In dit deel bleven Luca en Sage zoveel om elkaar heendraaien dat het echt een beetje te lang duurde. Precies toen ik dacht dat ik het een beetje beu ging worden draaide het verhaal gelukkig bij en ging ik dus weer razend snel door het tweede deel van dit boek. Kun je je voorstellen hoe ik me voelde toen op het hoogtepunt er een bladzijde miste in mijn manuscript? Godzijdank kon de uitgeverij me die wel direct mailen waarop ik dit tweede boek toch veel te snel naar mijn zin uit had.

Ik ben wel benieuwd naar meer van Laura!

Dit boek ook lezen?

Het totaalplaatje:

Cover
2.5 / 5
Verhaallijn
4 / 5
Personages
4 / 5
Schrijfstijl
4 / 5
Overall: three-half-stars

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments