Spook-a-Swap 2018

Halloween liefhebbers en swap verslaafden opgelet! Wonderland goes Halloween met een nieuwe thema swap! Benieuwd naar de Spook-a-Swap? Lees gauw verder als je durft!

Na het organiseren van meerdere Secret Santa’s viel er een gat dat ik opvulde met een Secret Valentine en een Summer Swap. Na lang nadenken besloot ik om er nog een vierde swap aan toe te voegen met een heerlijk thema waar ik zelf echt gek op ben: Halloween!

En zo ben jij nu beland bij het eerste Spook-a-Swap infobericht in Wonderland! Een beetje Mad Hatter denkt bij een hittegolf namelijk wel aan nieuwe swap ideetjes ♥

Let op! Er zijn namelijk wel wat veranderingen sinds de vorige swaps!

Spook-a-Swap | Wat is de bedoeling?

Een leuke boeken swap! Dat is natuurlijk het uitgangspunt!

En dan een Halloween versie! De herfst is aangebroken en het word alweer lekker vroeg donker! Wat is er lekkerder dan wegkruipen op je favoriete leesplek met wat nieuwe boekjes!

Bij eerdere swaps is gebleken dat sommige mensen helemaal over de top gaan met hun karma levels en er dus echt gigantische pakketten tentoongesteld werden! Natuurlijk is dit ontzettend lief maar probeer je in te houden 😉

Het budget is na een poll aangepast en dus zijn bij de swaps de volgende budgets vastgesteld:

Spook-a-Swap | Boeken en goodies tot € 25,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Santa | Boeken en goodies tot € 35,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Valentine | Boeken en goodies tot € 25,00 exclusief verzending met track en trace.

Summer Swap | Boeken en goodies tot € 35,00 exclusief verzending met track en trace.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden vraag ik jullie om de karma levels te beperken. Het is moeilijk om te zien hoe er pakketten van € 50,- aankomen terwijl sommige maar echt het budget van € 25,- hadden!

Leef je dus heerlijk uit maar hou je budget in de gaten!

Wat is er wel verplicht bij de Spook-a-Swap?

 • Minimale besteding van € 25,-*
 • Minimaal 1 boek van je lootjes verlanglijstje! The more the merrier!
 • Leuke boekgerelateerde (spooky) goodies! Je hebt tijd zat voor Ome Ali of Tante Etsy!
  Iets Halloween lekkers is natuurlijk ook heel leuk!
 • De cadeautjes leuk inpakken!
 • De doos leuk inpakken! Dit is toch wel een vereiste gezien het zoveel leuker is als je een versierd pakket ontvangt in plaats van bijvoorbeeld een lays chips doos!
 • Something Spooky! Bij Action, So Low en vele andere winkels zijn wel Halloween achtige dingetjes te vinden! Probeer er met het budget dat je hebt een lekker Spooky pakket van te maken!

Spook-a-Swap | Hoe doen we dit dan?

Het bedrag is hoger dan bij voorgaande swaps! Boeken in Nederland worden steeds duurder en dus moet helaas het budget iets omhoog! Heb je een Engelse lezer dan hebben die natuurlijk geluk want dan kun je misschien wel twee of meerdere boekjes kopen 😉

We kopen voor een ander cadeautjes met een minimum van € 25,- (richtbedrag excl. verzending met track en trace) en zorgen ervoor dat dit op 24 oktober verzonden wordt!

Ik heb deze keer gekozen voor een vaste verzenddatum omdat ik anders te veel achter tracking codes moet gaan aanzitten! Mocht je echt eerder moeten verzenden dan kan dit enkel na overleg!

(Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je wel op Facebook in een swap groep van mij zit en je de Facebook pagina van Wonderland hebt geliked! Ben je helemaal nieuw? Dan is er de voorwaarde dat je gemeenschappelijke vrienden hebt die al eerder meededen of bekend zijn in Wonderland! Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!)

Als je mee wilt doen met deze Spook-a-Swap dan kan je dit doorgeven via de reacties onderaan de pagina, zet in het bericht je naam/nickname waarmee je op Facebook zit, plaats een BE achter je naam als je uit België komt en meld je aan bij de groep op Facebook! Het is heel belangrijk dat je aangemeld bent bij de groep want daar zal ik de oproep voor jullie email adres plaatsen en de eindcontrole doen voor ik ga loten!

Spook-a-Swap  | De belangrijkste regels!

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

*Meld je alleen aan als je het geld, de zin en de tijd hebt om er een super pakket van te maken voor een ander!

Maak er een pakket van dat je zelf ook graag zou ontvangen maar hou je wel aan de wensen en voorkeuren van je lootje!

Dit is denk ik nog wel de belangrijkste regel! Het pakketje dient verzonden te worden met Track en Trace en mij moet je een foto sturen van je verzendbewijs via e-mail of een privé berichtje.

Je kan je opgeven vanaf nu tot 1 augustus 19.00 daarna trek ik de lootjes en ontvang je dus een aantal mailtjes!

Allereerst ontvangt je een mailtje met een eigen lootje! Lever dit direct in! Het invullen van je wensenlijstje doe je binnen 48 uur daarbij vul je ook de vragenlijst in die je zo snel mogelijk terug kunt vinden in de groep!

(in je lootje zet je je wensen tot € 25,- excl. verzending en je adres, zo heeft enkel diegene die jouw trekt je adres.)

Je bent als je meedoet aan deze swap verplicht om actief deel te nemen aan de gevraagde opdrachten in de groep! Je plaatst bijvoorbeeld een sneak peek foto, je stuurt een foto van je ontvangen pakket en deelt de unboxing in de groep bij het aangegeven album!

Spook-a-Swap | Belangrijkste data

1 augustus – Uiterste inschrijvingsdatum

24 oktober – Verzenddag

31 oktober – Unboxing ♥

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer jullie uiterste best gaan doen om een geweldig pakket voor een mede boekenwurm te maken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

39 comments

 1. Super leuk!
  I love Halloween! 🙂
  Ik heb mij aangemeld bij de speciale groep en heet op FB, Sjoukje Bakker.

 2. Oooooh ik vind dit zo’n heerlijk initiatief. Maar helaas ken ik niemand die meedoet. Dus mocht er ooit een mogelijkheid bestaan om toch mee te doen, graag. > Katrien Wittemans BE
  Katrien onlangs geplaatst…As we speak #19My Profile

 3. Graag doe ik mee aan deze bookish swap. Ik ben nieuw in Wonderland, maar al 2 jaar actief als Bookish Lifestyle onder de bookstagrammers.
  Mijn FB naam is Veronique van Stokkom/Bookish Lifestyle.

 4. Hallo (ween), ik doe mee! Laat ik eens gek doen. Mijn Facebook naam is Verona Eekma. Hoor wel hoe of wat. Super leuk!