Bookish Swap | Summer Swapping, it will be a blast!

swapping

Summer Swapping, it will be a blast! Summer swapping, sign in fast! Tell me more, tell me more…
How much will we spend? Tell me more, tell me more…. Maybe invite a friend?

Na de heerlijke derde Secret Santa en de eerste Secret Valentine is het tijd voor de eerste Summer Swap!

Let op! Er zijn namelijk wel wat veranderingen sinds de Secret Santa!

Summer Swapping | Wat is de bedoeling?

Een leuke boeken swap! Dat is natuurlijk het uitgangspunt!

En dan een zomerse swap! Heerlijk met je nieuwe boekjes op vakantie, of misschien blijf je wel thuis en kruip je lekker weg in je tuinstoel met een nieuw boek!

Bij eerdere swaps is gebleken dat sommige mensen helemaal over de top gaan met hun karma levels en er dus echt gigantische pakketten tentoongesteld werden! Natuurlijk is dit ontzettend lief maar probeer je in te houden 😉 het uitgangspunt is € 25,- en voor sommige mensen is het moeilijk om dan te zien hoe er pakketten van € 50,- aankomen en zijzelf echt maar het budget van € 25,- hadden!

Leef je dus heerlijk uit maar denk er aan het is niet verplicht!

Wat is er wel verplicht?

 • Minimale besteding van € 25,-*
 • Minimaal 1 boek van je lootjes verlanglijstje! The more the merrier!
 • Leuke boekgerelateerde goodies! Je hebt tijd zat voor Ome Ali of Tante Etsy!
  Iets lekkers is natuurlijk ook heel leuk maar de nadruk ligt op Bookish! Er zijn tegenwoordig veel Bookish Tea shops te vinden!
 • De cadeautjes leuk inpakken!
 • De doos leuk inpakken!
 • Een zomerse kaart! Meestal komen er in vakantie periodes bij de Bruna winkels en soortgelijke van die ansichtkaarten uit je eigen stad/dorp. Een leuke krabbel er op waarbij je jezelf bekend maakt!

Summer Swapping | Hoe doen we dit dan?

Het bedrag is hoger dan bij voorgaande swaps! Boeken in Nederland worden steeds duurder en dus moet helaas het budget iets omhoog! Heb je een Engelse lezer dan hebben die natuurlijk geluk want dan kun je misschien wel twee of meerdere boekjes kopen 😉

We kopen voor een ander cadeautjes met een minimum van € 25,- (richtbedrag excl. verzending met track en trace) en zorgen ervoor dat dit op 30 juni verzonden wordt!

Ik heb deze keer gekozen voor een vaste verzenddatum omdat ik anders te veel achter tracking codes moet gaan aanzitten! Mocht je echt eerder moeten verzenden dan kan dit enkel na overleg!

(Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je wel op Facebook in een swap groep van mij zit en je de Facebook pagina van Wonderland hebt geliked! Ben je helemaal nieuw? Dan is er de voorwaarde dat je gemeenschappelijke vrienden hebt die al eerder meededen of bekend zijn in Wonderland! Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!)

Als je mee wilt doen met deze Summer Swapping dan kan je dit doorgeven via de reacties onderaan de pagina, zet in het bericht je naam/nickname waarmee je op Facebook zit, plaats een BE achter je naam als je uit België komt en meld je aan bij de groep op Facebook! Het is heel belangrijk dat je aangemeld bent bij de groep want daar zal ik de oproep voor jullie email adres plaatsen en de eindcontrole doen voor ik ga loten!

Summer Swapping | De belangrijkste regels!

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

*Meld je alleen aan als je het geld, de zin en de tijd hebt om er een super pakket van te maken voor een ander!

Maak er een pakket van dat je zelf ook graag zou ontvangen maar hou je wel aan de wensen en voorkeuren van je lootje!

Dit is denk ik nog wel de belangrijkste regel! Je dient je pakketje te verzenden met Track en Trace en mij een foto te sturen van je verzendbewijs via e-mail of een privé berichtje.

Je kan je opgeven vanaf nu tot 8 april 19.00 daarna trek ik de lootjes en ontvang je dus een aantal mailtjes!

Je ontvangt daarna eerst een mailtje met een eigen lootje! Lever dit direct in! Het invullen van je wensenlijstje doe je binnen 48 uur daarbij vul je ook de vragenlijst in die je zo snel mogelijk terug kunt vinden in de groep!

(in je lootje zet je je wensen tot € 25,- excl. verzending en je adres, zo heeft enkel diegene die jouw trekt je adres)

Je bent als je meedoet aan deze swap verplicht om actief deel te nemen aan de gevraagde opdrachten in de groep! Je plaatst dus een sneak peek foto, je stuurt een foto van je ontvangen pakket en deelt de unboxing in de groep bij het aangegeven album!

Summer Swapping | Belangrijkste data

8 april – Uiterste inschrijvingsdatum

30 juni – Verzenddag

8 juli – Unboxing ♥

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer jullie uiterste best gaan doen om een geweldig pakket voor een mede boekenwurm te maken!

48 reacties

 1. Marjolein Slats schreef:

  Natuurlijk doe ik graag mee!

 2. Jamie Lee Zonneveld schreef:

  Natuurlijk doe ik weer mee!!! Nu al zin in!
  Jamie Lee Zonneveld

 3. Desiree schreef:

  Ik doe graag mee

 4. Annette schreef:

  Jaaaa! Ik wil graag meedoen! Ik ben Annette van Geloof en heb me net voor de groep aangemeld!

 5. Cynthia van Henten schreef:

  Ook Ik doe graag mee!

 6. Ooooh ik doe erg graag terug mee!!!!

 7. Lindsay schilders schreef:

  Ik doe heel graag mee!

 8. Sandy van der Kolk schreef:

  Ik doe graag weer mee

 9. Xena vergult schreef:

  Ik heb er weer zin in

 10. Emmy schreef:

  De unboxing is op mijn verjaardag… ZO NICE.
  Emmy onlangs geplaatst…The Wish Granter (Ravenspire #2) – C.J. RedwineMy Profile

 11. Miranda Barhorst schreef:

  Natuurlijk doe ik weer mee.. vindt hetzo gaaf

 12. Kimberly du chatenier schreef:

  Ja ik doe weer mee

 13. Sjoukje Bakker schreef:

  Super leuk!
  Ik doe graag mee! 🙂

 14. Candyce Kirk schreef:

  Natuurlijk doe ik weer mee! Super gezellig!

 15. Marilyn Degryse (BE) schreef:

  Ik doe mee!!

 16. Miriam schreef:

  Ik wil heeeeeel graag meedoen met dee summerswap!! Ik deed ook mee met de Valentijnsswap!!

 17. Jenny Buijs schreef:

  Ik doe graag weer mee

 18. Gerrie schreef:

  Hallo,
  Ik ben de moeder van Annabel en ik wil ook graag mee doen

 19. zwartraafje schreef:

  Ik wil graag opnieuw meedoen. De unboxing is enkele dagen na mijn verjaardag dus dan kan ik daar nog wat langer van genieten.
  Oh ja, mijn Facebook naam is Zwart Raafje en ik woon in BE. Dit keer zou ik (indien mogelijk) liefst gekoppeld worden aan iemand die ook in België woont. Bij de Valentijnswap stuurde ik er eentje naar NL maar dat kan ik jammer genoeg niet iedere keer doen. Hopelijk is dat geen probleem.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Bloed en Beenderen – Tomi AdeyemiMy Profile

 20. Laurie schreef:

  Ik, Laurie Lans, doe mee!

 21. Laura van Rutten schreef:

  Ik doe graag weer mee 🙂 heb meegedaan met secret santa van dit jaar!

 22. Maartje schreef:

  Ik wil… ik wil….
  Ik wil weer meedoen:)

 23. Betty Martens van Es schreef:

  Ik doe dit keer graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: