Bookish Tag | The School Book Tag

Ik werd door The Writing Hufflepuff getagd voor The School Book Tag! Nu is het echt al een eeuwigheid geleden 😉 maar vandaag is hij dan eindelijk aan de beurt! Lees je mee?

MATHS | a book that has two characters who equal perfection

Hihi ik ga bij deze vraag voor een stel waar ik echt weg van ben! Ik hoor ook vaak zat mensen die de boeken echt niks vinden maar voor mij is het pure liefde ♥

Patch & Nora uit de Hush Hush saga! Ik was er compleet verliefd op!

BIOLOGY | a book I would like to dissect

Ik moest echt even navragen wat met deze vraag bedoeld werd. Een boek uit elkaar halen lijkt me niet echt een top plan dus ga ik voor een boek wat ik stukje voor stukje zou willen ‘ontleden’… klinkt nog heel raar maar goed hahaha! Een boek waarbij ik me kan voorstellen dat je over echt alles wel wat te vertellen en uitzoeken hebt is natuurlijk ACOMAF van Sarah J Maas! 

PHYSICS | a book with a lot of potential

Ik ga voor een boek waar ik heel erg veel van verwacht! Ik heb ze nu al twee jaar op mijn tbr pile liggen en ik wil ze elke keer in de Halloween maand lezen 🙂 Deze keer hoop ik dat het me gaat lukken! Mijn keuze is dan Anna dressed in blood van Kendare Blake!

CHEMISTRY | a book I really bonded to

school

Een boek waarbij ik mezelf helemaal herken, of betrokken voel? Haha, ik heb dat met alle boeken met Bad Boys…. ik ben nu eenmaal een sucker for love en bij After was ik echt compleet verliefd, een serie die ik niet uit mijn hoofd kan krijgen!

ENGLISH | a book that should be a modern classic

Oei lastig…. ik vond Suzy en de Kwallen zo’n prachtig boek! Dat mag van mij wel een klassieker worden!

P.E. | a book that I raced to the finish with

Een recent niet neer te leggen boek was voor mij echt Verleiding van Erin Watt, ik kan niet wachten op het vervolg!!!!

MUSIC | a book that reminds me of a song

Ik heb echt werkelijk geen idee? Andersom heb ik er zat maar een boek dat me aan een liedje doet denken? Als ik lees denk ik aan helemaal niks anders 🙂 dan kies is wel een boek met toevoeging van muziek! Misschien ooit van Colleen Hoover mag je echt niet missen als je van New Adult houdt!

Ik tag: Joost (NerdyGeekyFanBoy) en Melissa (Melissasbookworld)

Voel je vooral niet verplicht!

Voor jou lieve lezer, heb jij een boek dat je aan een liedje doet denken?

5 reacties

 1. Bedankt voor de tag lovely <3!! Heb 'm ingepland!

  Zit nu al te bedenken wat ik in godsnaam bij BIOLOGY moet gaan antwoorden hahaha. Ik wist al niet wat ik ermee moest toen je me erover appte, lol. Nu zit ik er echt mee 'opgescheept' hahahaha. Nja, komt wel goed 😉
  melissasbookworld onlangs geplaatst…| BLOGISH ITEM | Popular book(series) I still haven’t read – oops – part 2My Profile

 2. Do schreef:

  Leuke tag! Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar Suzie en de Kwallen 🙂 Een boek dat mij aan een liedje deed denken toen ik hem uit was, was They Both Die At The End door Adam Silvera, dit boek deed mij denken aan het liedje Angel van Sarah McLachlan.
  Do onlangs geplaatst…Homegoing – Yaa GyasiMy Profile

 3. Suzy en de kwallen is inderdaad een prachtboek! 😀 Bedankt voor het taggen, ga hem zeker eens invullen 🙂
  Joost (NerdyGeekyFanboy) onlangs geplaatst…Recensie: LivestreamMy Profile

 4. Ik heb Suzy en de Kwallen niet gelezen, maar hij ziet er van de buitenkant al mooi uit! Die kwallen op de zijkant
  Michelle @ The Writing Hufflepuff onlangs geplaatst…Books Set in The Netherlands: So Many Opportunities!!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: