De bromance boekenclub, Lyssa Kay Adams

De bromance boekenclub, Lyssa Kay Adams

De eerste regel van de boekenclub? Je praat niet over de boekenclub.
Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat - dit is 'pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven'-zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wendt Gavin zich tot zijn brienden. En die hebben een wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.
In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te praten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk. Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?

five-stars
De Bromance boekenclub geschreven door: Lyssa Kay Adams
Bladzijden: 320
Serie: Bromance Book Club #1
Uitgeverij: Boekerij | 26 March 2020
Genre: Romance
Vertaald door: Lydia Meeder, P.V. Biermée
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

‘De bromance boekenclub’ heeft een lekker speels uiterlijk! Het voelt voor mij echt meteen als een roman met humor en wie houdt daar nu niet van?

Wat vind ik van het verhaal?

Ik kreeg van vele Engels lezende vriendinnen al te horen dat deze geweldig ging zijn en soms ben je dan een beetje huiverig om te beginnen met lezen want wat als het boek nou niet aan jou hoge verwachtingen voldoet?

Ik ben blij om te zeggen dat ‘De bromance boekenclub’ de belofte helemaal nakomt. Ik heb zo ontzettend genoten en kan niet anders zeggen dan dat mannen zeker een boekenclub moeten starten! Van onze romannetjes zullen ze nog heel veel kunnen opsteken!

Ik denk wel dat het boek extra leuk is voor mensen in een relatie die zich kunnen identificeren met de sleur die een relatie soms met zich mee kan brengen 😉

Mannen en problemen in hun huwelijk!

Waar de meeste mannen zich nogal als een holbewoner gaan gedragen wanneer wij vrouwen willen praten/ruziën over problemen pakt deze groep vrienden het eventjes anders aan!

Ze startten een boekenclub zodat de boeken die ze lezen hun kunnen helpen hun vrouwen te begrijpen en beter mee te kunnen communiceren!

De eerste regel? Niemand praat over de boekenclub!

Onze hoofdpersoon, Gavin, heeft het op zijn zachts gezegd flink verklooid nadat hij achter iets kwam wat zijn ego flink krenkte. In plaats van een goed gesprek krijgt hij zijn vrouw zo ver dat deze hem het huis uit schopt!

Zijn vrienden besluiten hem op te nemen in hun geheime club en dat is de start van een hilarische reis terug naar zijn vrouw haar hart!

Ik denk echt dat dit boek, en andere romans, in plaats van therapie een veel betere optie zouden zijn bij huwelijksproblemen. Ik heb zo ontzettend moeten lachen!

Als echtgenote zaten er zoveel herkenbare stukken voor mij in en eigenlijk zou ik gewoon eens moeten beginnen met een stapeltje van mijn beste romannetjes op zijn nachtkastje te leggen 😉

De meeste boeken eindigen met een happy ending. Een stel komt na wat drama samen. Maar stiekem is dat pas waar alles begint! Een relatie jaren volhouden, zelfs na een zware start zoals Gavin en Thea. Erg snel na hun ontmoeting werd ze zwanger en trouwden ze en dat weegt na een tijdje best zwaar.

De een voelt zich eenzaam, de ander raakt gekwetst of vernederd en voor je het weet is de emmer vol!

Ik kan alleen nog maar zeggen dat deze auteur er een fan bij heeft!

Dit boek ook lezen?

Conclusie:

Het is een tijdje geleden dat een boek me zo vastgreep dat ik het in één ruk wou uitlezen. Maar ‘De bromance boekenclub’ had het voor mij allemaal; geweldige personages, geloofwaardige liefde, vriendschappen en heel veel humor!

Ik heb het volgende boek nodig! – Kwante in Wonderland

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.