Movie Monday: Fashion Chicks

Nederland, Komedie 228580.30094 minuten

geregisseerd door Jonathan Elbers
met Liza Sips, Victoria Koblenko en Pip Pellens

Esmee (Liza Sips) is een introvert meisje van eenvoudige komaf. Haar grote droom is om fashion designer te worden. Het liefst zou ze designerkleding dragen, maar dat kan ze zich bij lange na niet veroorloven. Als Esmee stage mag lopen bij hét modebedrijf Wolff Fashion, wordt ze al snel gedegradeerd tot magazijnmedewerker. Ondanks dat ze gigantisch baalt, heeft ze hierdoor wel beschikking tot afgekeurde designkleding. Esmee begint zelf kleding te ontwerpen en creëert een online alter-ego ‘Lizzy’. Door een toevallig optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. De ultieme fashion director en tevens oprichter van Wolff Fashion, Victoria Wolff (Victoria Koblenko), wil zelfs dat Lizzy dé blogger wordt van het toonaangevende modebedrijf. Esmee is genoodzaakt om een dubbelleven te gaan leiden, maar Lizzy neemt ook steeds meer de overhand in haar privéleven. Daarbij loopt ze natuurlijk ook een steeds groter risico dat ze wordt betrapt…

Vanaf 2 december in de bioscoop

kijkwijzer-groftaalgebruik kijkwijzer-geweld kijkwijzer-6

Ik geef deze film ♥♥

Een soort Nederlandse tiener versie van the Devil Wears Prada.

Stoffige stagiaire werkt voor fashion icon en wordt beeldschone diva?!?! If only…

Esmee, het “lelijke eendje” veranderd in een zwaan en krijgt daarbij meteen een flinke golf arrogantie over zichzelf heen waardoor ze de mensen die haar al mochten voor ze een zwaan was flink in de steek laat.

Een beetje een Assepoester feeling krijg je van Esmée, ze is aan de ene kant het suffige meisje dat Smeagol word genoemd en met haar moeder als poets werkt en aan de andere kant is ze zonder dat andere het weten de famous Lizzy die de mode business op zijn kop zet.

Victoria is echt geweldig in haar rol, de andere personen hadden het misschien beter bij GTST kunnen houden.

De toevoeging van B-Brave…. hemel….

Op de website van Kaj staat hierover het volgende:

Kaj van B-Brave speelt de rol van mooi-boy Vincent. Hij heeft een knipperlichtrelatie met Tiffany (Pip Pellens) en wil dolgraag doorbreken met zijn dansgroep, die gevormd wordt door zijn collega’s van B-Brave. Hij heeft totaal geen interesse in de verlegen Esmée (Liza Sips), maar kan zijn ogen niet afhouden van haar populaire alter-ego Lizzy.

Ongetwijfeld zullen er meiden zijn die zwijmelen van “mooi-boy” Kaj maar ik heb me zo intens geërgerd aan zijn “lip-actie” en algehele houding, en voordat mensen zeggen “dit was acteren voor de film!” uhhh nee hij doet het helaas vaker, voor mij is het echt een Bieber knock-off en de hele groep had voor mij echt compleet geen toegevoegde waarde aan de film.

Een redelijke film meer door de rol van Victoria Koblenko, of dit een bioscoopkaartje waard is?
Nee, het is dat ik een Unlimited card heb anders had ik mijn € 8,00 voor een kaartje wel beter kunnen besteden.


Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.