Fictieve Valentijnsdag Dates met Bloggers ♥

4 reacties

  1. Annabel schreef:

    Wat een super leuk artikel is dit geworden. De uitleg van Melissa is weer lekker uitgebreid haha.

  2. zwartraafje schreef:

    Wat een leuk idee. Grappig ook dat ik Melissa’s antwoord er al van tussen kon vissen zonder haar naam te zien. Tja, ik heb weer een achterstand in mijn blogfeed dus ik lees het een aantal dagen later maar wel een heel toffe manier om Valentijn ook op je boekenblog te vieren. Ik zou voor Jamie Fraser kiezen. Lekker voorspelbaar maar ik heb dat kaartje dan ook niet voor niets gelamineerd hé.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Soft pages, warm pages, little book of fur …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: