Nieuwe Films in | September ’19 ♥

Drie films die me leuk lijken! Dit najaar zit niet barstensvol met films maar elke maand heeft er zeker een paar die ik wil zien! Kijk je mee naar de films in September?

169 minuten | Engels, Nederlands ondertiteld | Horror
Release: 5-09-2019

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden.

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Twode Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Sorry, scroll nog ietsje omhoog…. 169 minuten!!!!!! 3 uur lang geterroriseerd worden door een clown…. ik weet niet of mijn ♥je het trekt maar op de een of andere sadomasochistische (lekker woordje voor galgje wel) manier heb ik er onwijs zin in hahaha!

Ikzelf kijk niet naar de trailer, wil hier compleet blind ingaan!

107 minuten | Engels | Misdaad
Release: 12-09-2019

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje.

Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler ’The Hustlers at Scores’.

Hoewel ik Miss Lopez meestal niet echt als actrice kan zien en me soms een beetje aan haar erger lijkt deze film me nog best okey! Doet me een beetje denken aan Set it Off!

90 minuten | Alle leeftijden | Comedy | Tienerfilm
Release: 25-09-2019

De Misfit-squad is terug! Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt.

Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Tja… ik ben ook gewoon een Misfit hahaha! De eerste film zag ik met mijn smurf en vond ik best vermakelijk dus deze gaan we ook maar kijken!

Mis ik iets? Naar welke film kijk jij het meeste uit en waar ga jij zeker heen?

Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments