Recensie | 10 Blind Dates, Ashley Elston

Recensie | 10 Blind Dates, Ashley Elston

Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben…

Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal – met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby. Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

four-stars
10 Blind dates geschreven door: Ashley Elston
Bladzijden: 272
Meer van deze auteur: Dit is ons verhaal, 10 truths en een dare
Uitgeverij: Best of Ya | 22 October 2019
Genre: Young Adult
Vertaald door: Ella Vermeulen
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Vrolijk! De cover met de tekst ’10 blind dates’ gespeld in ballonnen trok meteen mijn aandacht! En een awkward situatie met een geschifte familie maakt natuurlijk dat je dit meteen wilt lezen!

Dit boek gaat over Sophie, een 17 jarig meisje van Italiaanse afkomst. Ze heeft nogal strenge ouders (vooral haar vader die bij de politie werkt) en wanneer ze van hun bij haar oma mag blijven slapen terwijl zij naar haar zwangere zus gaan is ze dan ook in de wolken!

Ze kan nu eindelijk alleen afspreken met haar vriendje Griffin, als ze wat later naar haar oma gaat heeft ze misschien wel tijd om hun relatie wat verder te laten gaan dan normaal!

Helaas blijkt Griffin een echte eikel en vertrekt Sophie richting haar oma’s huis met liefdesverdriet!

Maar laat dat liefdesverdriet maar over aan een warme, grote, Italiaanse, knotsgekke familie!

Haar oma bedenkt een plan om Sophie op 10 blind dates te sturen, zo zal zij haar liefdesverdriet snel vergeten! Er zijn immers meer vissen in de grote zee en als je een leuke tijd hebt is er geen tijd over om over een rotte vis na te denken!

Maar al gauw bemoeit de hele familie zich er mee en wil iedereen wel een date regelen voor Sophie! Terwijl zij er stiekem helemaal niet op zit te wachten en zich liever oprolt om eens lekker verdrietig te zijn veranderd haar familie haar langzaam toch terug in de oude Sophie!

De personages in dit boek zijn echt geweldige, liefhebbende, ondersteunende personages die je meteen in je hart sluit.

Bladzijden gevuld met grappige dates maar ook moeilijke momenten op zussengebied! In dit boek staan familie en vrienden op de eerste plaats en dat maakt dit een heerlijk warm en wollig boek!

10 Blind Dates is warm & wollig! Niet neer te leggen en met momenten waarop je jezelf betrapt op hardop lachen! Precies wat je nodig hebt voor deze winter ♥

De sfeer die ze maken rondom kerst maakt dit een boek dat je deze winter niet mag missen!

De filmrechten van 10 blind dates zijn verkocht aan de makers van de Netflix-hit To All the Boys I’ve Loved Before!

Ik kan niet wachten! Dit word echt een heerlijke feelgood romcom!

[bol_product_links block_id=”bol_5dc00834690ca_selected-products” products=”9200000115178369,9200000114634158″ name=”10 blind dates” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments