Recensie | Ieder zijn geheim, Sarina Bowen

Recensie | Ieder zijn geheim, Sarina Bowen

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?
Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.
Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

four-half-stars
Ieder zijn geheim geschreven door: Sarina Bowen
Bladzijden: 238
Serie: The Ivy Years #2
Meer van deze auteur: Gevallen dromen
Uitgeverij: SVM Publishing | juli 2020
Genre: New Adult, Romance
Vertaald door: Marielle Brouwer-Tax
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover

‘Ieder zijn geheim’ had van mij echt enkel de titel en het silhouetje hoeven zijn. Hoewel het al een mega verbetering is ten opzichte van het origineel want dat slaat echt kant noch wal!

Een mooie watercolor splash achtergrond met de titel en het silhouetje was voor mij sterker geweest. Ik persoonlijk vind echte gezichten die altijd zo neus aan neus aan elkaar geplakt zitten echt cheesy AF! Daarnaast doet het altijd afbreuk aan je eigen fantasie.

Wat vind ik van het verhaal

Sarina Bowen kwam in 2019 op mijn radar met het eerste deel van de ‘The Ivy Years’ serie en toen ik dit deel ter recensie kon aanvragen was ik dus ook heel erg benieuwd.

IJshockey en duister drama, dat klinkt alsof het echt iets voor mij zou zijn. En weet je? Dat was het dus ook zeker. Ik vond het wederom heerlijk weglezen, niet neer te leggen. Ik kijk echt reikhalzend uit naar de vertaling van de resterende boeken.

‘Ieder zijn geheim’ was geweldig. Het pakte niet één maar twee moeilijke problemen aan. En ook nog op een manier die mijn hart bijna deed barsten!

Scarlet en Bridger waren zowel briljante als complexe karakters. Ze hebben allebei een flinke rugzak te dragen en hebben ieder zo hun eigen drama in hun leven. In plaats van te bezwijken onder de druk pakken ze hun problemen bij de horens en proberen ze te roeien met de riemen die ze hebben. Ze verborgen allebei hun verleden en wij als lezer kennen door de dubbele pov het verhaal van Bridger al wel. Het doet ons dan ook elke bladzijde smachten naar een goede uitkomst voor Scarlet en Bridger.

De relatie tussen hen zou ik niet een ‘instalove’ willen noemen. Hoewel Bridger wel meteen onder de indruk is van Scarlet ontwikkelde de liefde tussen hen zich langzaam. Het was echt en hartverwarmend om te zien hoe ze steeds dichter naar elkaar toegroeiden en kracht bij elkaar konden vinden.

Scarlets gezinssituatie is ontzettend pijnlijk. Het was echt verschrikkelijk om te lezen en vooral met betrekking tot het einde denk ik dat dit boek wel een trigger warning op de achterkant had kunnen gebruiken.

Bridgers gezinssituatie brak mijn hart ongeveer. Hij daarentegen maakte me echt vrijwel vanaf het begin van het boek al helemaal hoteldebotel! Wat een geweldige gozer en wat een groot hart heeft hij!

‘Wat zijn we hen schuldig?’ vroeg hij.
‘Wie?’
‘De ouders die het zo verkloot hebben. Hoeveel moeten we verdragen als betaling voor het feit dat we geboren zijn?’

Conclusie

‘Ieder zijn geheim’ had echt een aantal verwoestende momenten waarbij ik het niet droog kon houden. Gelukkig werd dit ook afgewisseld met de humor tussen beide en zoals het een boek betaamt in dit genre; een heerlijke dosis sexyness!

Ieder zijn geheim ook lezen

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment