| Recensie | Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise

| Recensie | Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit! Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca.

Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken?

Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

Ik wil jou(w) baby! geschreven door: Wendy Louise
Bladzijden: 352
Uitgeverij: Uitgeverij Wens Boeken | 2 October 2018
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Zo op het eerste gezicht vond ik het een vrij normale cover, bloemblaadjes op een witte achtergrond. De tekst trok me echter wel meteen aan! Ik zag dit boek op Instagram voorbij komen en mijn interesse was gewekt. Meteen bestelde ik het boek en toen het binnen kwam en ik het eens goed bekeek viel me opeens op dat de bloemblaadjes silhouetten zijn!

Erg mooi gedaan en ook erg origineel. Ik heb dit nog niet eerder gezien.

Voorin het boek vind je een Spaans – Nederlandse woordenlijst die al meteen heerlijk de toon zet! Ook de Spaanse quotes bij elk hoofdstuk zijn een leuke toevoeging.

Meteen na het lezen van de synopsis voelde ik al een klik met de hoofdpersoon Sara. Ze heeft een heerlijk leventje. Leuke vrienden en familie en na een erfenis van haar opa komt ook haar droom uit, een eigen hotel!

Maar toch blijft er iets knagen bij Sara. Al gauw heeft ze een goed idee, stiekem zwanger worden van haar beste vriend in het buitenland! En de keuze voor hem is makkelijk, hij lijkt het meest op haar!En wat ze wil is natuurlijk een kindje dat echt op haar lijkt.

Hoewel dit plan makkelijk klinkt is het in de realiteit alles behalve makkelijk. Vanaf het moment dat Sara aankomt in Mallorca beland je in een doldwaze emotionele rollercoaster. In Mallorca gooit een hals over de kop verliefdheid roet in het eten en even heeft Sara geen idee meer wat ze moet doen! Dit alles is het voorzetje voor een verhaal dat je doet verlangen naar een ticket richting de Spaanse eilanden om daar je eigen Alejandro te gaan zoeken bij club Bananas!

Voordat ik begon met lezen had ik al wel verwacht dat dit een stuk minder luchtig verhaal zou worden dan je denkt bij deze cover en synopsis en oh boy wat had ik daar gelijk in!!!

Aan de ene kant begrijp ik heel goed hoe Sara zich voelt. Waarschijnlijk zou ik in het begin van het boek precies dezelfde keuzes maken. Maar naarmate het verhaal vordert krijg ik toch wel momentjes waarbij ik zowel Sara als Alejandro wel achter het behang kan plakken.

Dit is geen minpuntje hoor! Het tegenovergestelde, ik ben zo betrokken met de personages in het verhaal en ik leef zo met ze mee! Heel veel kan ik hier niet over zeggen omdat dat anders het verhaal zou verpesten voor je!

Met een lach, een traan en soms ook wel rode wangetjes is ‘ Ik wil jou(w) baby!’ een heerlijk compleet feelgood verhaal waar ik toch wel hoteldebotel van was!

[bol_product_links block_id=”bol_5bedcea05df3b_selected-products” products=”9200000098948510,9200000098338067″ name=”Ik wil jou(w) baby!” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”636″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment