Recensie | Sex/Life (44 Chapters, #0), B.B. Easton

Recensie | Sex/Life (44 Chapters, #0), B.B. Easton

‘Sex/Life’ van BB Easton is een hilarisch memoir over een man, een vrouw en een dagboek.
De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van...
‘Sex/Life’ van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf juni 2021 ook te zien als Netflix-serie!

four-stars
Sex/Life geschreven door: B.B. Easton
Bladzijden: 250
Serie: 44 Chapters #0
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 25 June 2021
Genre: Romance
Vertaald door: Marijne Thomas
Uitgave: eBook
Voeg toe op: Goodreads

Wat vind ik van de cover

Hot! En de quote van CoHo maakt dat je het meteen wilt lezen dus good choice!

Wat vind ik van het verhaal

Het boek begint echt geweldig met een noot van de auteur en een hilarische woordenlijst. De toon is meteen gezet en zo begin ik aan het geheime dagboek van een vrouw in een sleur!

Mijn man is een rots. Niet in de zin van: o, hij is zo sterk en ik weet niet wat ik zonder hem zou moeten doen. Eerder in de zin van: hij is zo ijskoud dat ik me afvraag of zijn hart nog wel klopt.

Gesetteld in een rustig huwelijk mist BB stiekem de passie die ze met haar voormalige lovers had! Niet dat ze niet van Ken houdt, ze is nog steeds gek op hem, maar ze wil meer!

Ze wil bijvoorbeeld hete, stomende en gepassioneerde seks! Dat hij meer complimenten geeft, een koosnaampje voor haar bedenkt en een tattoo met haar naam er in staat ook hoop de verlanglijst!

Ken heeft me een prachtig leven geschonken, vol zekerheid en gelach en intelligente gesprekken en een huwelijksreis naar Parijs en kinderen met goed gedrag en schattige neusjes en een ruime badkamer en pensioenen en goed onderhouden gazons. Ik zou alleen willen dat het orgasme bij de gordijnen paste, om het zo maar te zeggen.

Haar leven is prima natuurlijk maar in bed is BB nu niet echt een ‘vanille’ type vrouw en haar gemis schrijft ze van zich af in haar dagboek. Wanneer haar man dit onder ogen krijgt bedenkt BFF en collega psycholoog Dr. Sara Snow een snood plannetje.

Het dagboek kan haar huwelijk volledig veranderen als BB haar seksleven (soms) een tikkeltje gaat manipuleren door middel van het (overdreven) beschrijven van haar ex vriendjes en hun woeste seksleven.

Ze omschrijft de ex vriendjes die ze had allemaal net wat mooier en haar echtgenoot raakt in de ban van het leven dat BB had voor ze hem leerde kennen.

Hij is nou eenmaal geen onder getatoeëerde rockstar of een psychopaat waar ze bang voor was maar woeste seks mee had. Hij is een accountant die van vanille seks houd. En hij wil BB absoluut niet kwijt raken en besluit daarom haar dagboek te gebruiken om zijn prestaties naar een nieuw level te brengen. Klinkt als een goed plan, niet?

Ik moet dus blijkbaar een ruim tweeduizend woorden tellende pornografische tekst produceren teneinde wel twee minuten kinky seks uit Ken te persen. Het is zo vermoeiend en dan heb ik het nog niet eens over het gebrek aan complimentjes, koosnamen en gepersonaliseerde tatoeages.

Of BB haar plan gaat werken en ze haar doelen zal bereiken moet je zelf gaan ondervinden in dit heerlijke boek!

Tip!

Kijk de serie niet, of pas nadat je het boek las!

Van de week post ik mijn mening over de serie ook nog en ik ben zo blij dat ik 90% van de tijd eerst voor het boek ga!

Conclusie

Wat heb ik genoten van dit boek! De humor en de ‘no holding back’ schrijfstijl van deze auteur doet me verlangen naar meer! Alleen haar dankwoord al… ik hou van die vrouw!

Ik hou van jullie boekenhoeren, tot aan de maan en terug.

Sex/Life ook lezen?

Je leest hem nu gratis in Kobo Plus

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.